Vind hij me leuk? Ingewikkeld (liefde)

Dag iedereen,

Deze ene jongen, die in mijn klas zit, en ik zijn al 2 jaar vrienden, maar we kennen elkaar niet zo goed. Ongeveer 3 weken geleden vroeg hij me uit het niets uit(alleen met hem). Ik accepteerde en ging graag. We lunchten en gingen samen naar de film. Hij heeft alles betaald. Voor het eten, het kaartje en hij was oprecht geïnteresseerd in me. Hij stelde me veel vragen. Mijn vrienden zeggen allemaal dat het een date is, maar ik weet het niet. Is het een date?

1 week daarna hadden we een studie 'date' gepland, maar na ongeveer een uur zei hij dat hij moest gaan omdat zijn beste vriend hem had gevraagd om met hem te lunchen. Dus ging hij weg. Ik weet niet hoe ik me hierover moet voelen. Trouwens, hij vroeg me om een ​​'studie date' met hem te hebben. Hoe moet ik dit opvatten? Is het een hint?

Nu is het een beetje ongemakkelijk tussen ons, maar we appen nog steeds een beetje. En op school praten we ook. Het gaat dus beter. Maar niet zoals het vroeger was. Ik merk wel dat hij gewoon weer contact wil hebben. Ook geeft hij me geen hinten dat hij niets meer met me te maken wil. Maar hij appt me niet echt regelmatig, wat ik wel fijn vind. Ook wil ik hem graag appen, maar dan kom ik behoeftig over, wat ik niet wil. Hoe los ik dit op?

ALLE VRAGEN OP EEN RIJTJE:
Hoe kan ik een goede relatie met hem opbouwen en eventueel een romantische relatie?
Wil hij überhaupt een romantische relatie met me? Was het een date?
Ik besefte dat hij het graag rustig aan doet (als het gaat om relaties), maar ik niet. Hoe kan ik niet 'needy' overkomen?
Hij verliet me tijdens een date, hoe moet ik dat opvatten?
Ik hou niet van de manier waarop het ongemakkelijk is tussen ons. Hoe verander ik dat?

10 apr 2023, Nida ;))


Reacties

plaats reactie
1

Ik denk dat hij je leuk vind en niet gelijk dat aan je wil laten merken, hoe je dat moet opvatten als: hij had twee afspraken en moest gewoon weg net als dat je een tandarts afspraak hebt en je wist dat niet dus spreek je af met je VRIENDJE en moest je gewoon weg.

5 mei 2023, 10:05, Fatty

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer