Spelregels

Op het forum kan je aan andere jongeren vragen stellen en ervaringen uitwisselen over bijvoorbeeld eten, gewicht en uiterlijk. Het forum is bedoeld voor jongeren tot 23 jaar.
 Wij vinden het belangrijk dat het forum een plek is waar je je prettig voelt. En waar je elkaar kunt helpen o.a. door het uitwisselen van meningen en ervaringen. Dat kan met de volgende spelregels:

  • Heb respect voor de mening van een ander, val anderen niet persoonlijk aan en gebruik geen schuttingtaal. 
Zet anderen niet aan tot gevaarlijk of ongezond gedrag. Vraag niet om tips voor ongezond gedrag.
  • Plaats geen commerciële reclame, materiaal met copyright , oproepen voor onderzoeken of enquêtes.
  • Noem geen persoonlijke gegevens zoals naam, telefoonnummer, (e-mail)adres, schoolnaam, persoonlijke profiel op andere site, enz.
  • Blijf bij het onderwerp.

Een moderator volgt het forum. Hij/ zij checkt of een deelnemer zich houdt aan de spelregels. 
Als je dingen leest waar je last van hebt, neem dan contact op met de moderator vraag@99gram.nl. De moderator heeft het recht en de mogelijkheid om berichten die niet aan de spelregels voldoen te bewerken, verplaatsen of te verwijderen. Ook kan de moderator discussies sluiten en deelnemers tijdelijk of blijvend de toegang tot het forum ontzeggen.
 

Op het forum reageren deskundigen van 99gram.nl dus niet actief, omdat het een plek is voor jongeren onderling. Als je een (hulp)vraag hebt voor de deskundigen, kun je die in een mail of chat aan hen voorleggen. Je blijft altijd zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt en de acties die je neemt.