Groepsdruk??

Hoi,

Afgelopen jaar met carnaval heb ik een grote fout gemaakt. Althans, dat denk ik.

Ik had tot afgelopen carnaval een online vriendinnetje waarmee ik goed contact had. Alleen irriteerde ik me wel eens aan haar gezeur.

Steeds als ik probeerde te praten over hoe het met mij ging was het altijd “komt goed joh!” Maar ik moest er wel voor haar zijn.

Ik stond ‘s avonds met wat vrienden in een feestzaal carnaval te vieren. Iets wat ik normaal nooit zou doen, veel drukte opzoeken.
Die avond ging dat meisje na mijn gevoel een beetje zeuren om het feit dat ik het een keer leuk had, ze zei dingen als: “Jij hebt veel vrienden.” “Maar jij hebt leuke dingen!” Etc.
Ik werd geïrriteerd want zij wist ook wel dat ik normaal gesproken niet ergens heen ging.

Dus ik tegen een vriendin die bij me was een beetje uitleggen over de situatie. Ik wist niet wat ik moest doen, ik had haar kunnen negeren en het gewoon leuk kunnen hebben. Maar die vriendin van mij zei dat ik haar moest verwijderen. Dus dat deed ik.

Ik moet zeggen dat ik nu echt spijt heb dat ik naar haar heb geluisterd. Want ik mis dat meisje echt, maar ook weer niet.

Nu zag ik laatst op TikTok dat ze me had gevolgd op een openbaar account. En dat ze een reactie had geliked die ik had geplaatst via m’n privé account.

Is dit een teken dat ze contact wil? Moet ik proberen contact te leggen of moet ik het laten?

24 dec 2023, Twijfel


Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer