vagina gevoelig

Hii

Drie weken geleden zat er een scheurtje aan de onderkant van mijn vagina. Dat is nu geheelt maar als ik erop druk met mn nagel doet het wel een beetje pijn. Zaterdag ben ik een jaar met mn vriend en wil ik heel graag seks hebben. Ik heb glijmiddel gekocht om het soepeler te laten lopen. Zou dit gewoon kunnen? Het wondje is namelijl dicht alleen nog wat gevoelig. Please help

sia

2 dec 2020, sia


Reacties

plaats reactie
1

Hi Sia,

Je vagina kan inderdaad een beetje scheuren, dat is gevoelig maar heelt gewoon weer. Het is niet echt comfortabel, maar kan weinig kwaat.

Je kan waarschijnlijk gewoon seks hebben als het wondje dicht is. Het moet wel comfortabel blijven, geef het aan wanneer je het scheurtje weer open voelt gaan. Bouw de seks langzaam op, zo is de kans kleiner dat de scheur terug komt.

Rondom de vagina geneest het in het algemeen erg langzaam. Let er dus wel op dat het blijft helen. Als het gevoelig blijft kan je t melden bij de huisarts, die heeft een zalfje voor je om te helpen met het heel proces.

3 dec 2020, 16:12, :x

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.