HELP ME ZO ERG PFFF😭😭

Pffff ik zit gewoon echt ergens mee, en het is heel dom maar ik vind me neef denk ik een beetje leuk dat komt gewoon omdat die heel mooi is maar dan ook echt mooi in de club komen altijd meisjes enzo naar hem toe en ik ging laatst met hem shoppen iedereen keek hem aan. Maar ook bijvoorbeeld hun ouders en zus zijn op bezoek en dan is hij er niet en dan vind ik het gewoon stom dan heb ik zo een kut gevoel maar als hij dan komt wordt ik opeens blij. Ik wil gewoon elke dag met hem chillen😂🙀. Pfff ook ben ik vm beetje jaloers op de meisjes waarmee hij beetje flow/fix heeft. Of dit komt omdat ik niet wilt dat die met slechte meisjes neemt of ik ben gewoon raar en vind hem een beetje leuk😿. Wat moet ik doen want ik wil hem niet leuk vinden :(

1 jan 2019, Anna


Reacties

plaats reactie
1

Hoi Anna,

Zo te lezen weet je je geen raad met de gevoelens die je hebt voor je neef. Ik kan me voorstellen dat het inderdaad heel erg lastig is voor je dat je wel deze sterke gevoelens voor hem hebt, maar er niets mee kunt omdat het je neef is. Het is trouwens helemaal niet raar dat je gevoelens voor hem hebt. Dit komt heel vaak voor.

Ik kan je helaas geen tips en trucs geven om hem niet meer leuk te vinden. Ik kan je alleen aanraden om te proberen je aandacht te verleggen. Probeer eens om je heen te kijken of er nog andere jongens zijn die je ook leuk vind. Op die manier kun je misschien een beetje los komen van je neef.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Liefs, Amy

2 jan 2019, 09:01, Amyxx
2

Pfff wat nog stom is dat ik hem vanavond weer zie :( maar ene kant vind ik dat wel leuk maar aan de andere kant weer niet pfff. En ik stalk gewoon de meisjes waarmee hij praat wat is er mis met mij :(, ik wil hem niet leuk vinden...

2 jan 2019, 13:01, Anna
3

Hey lieve Anna,

Er is niets mis met je. Je hebt gewoon menselijke gevoelens. Dat overkomt je en kun je niets aan doen.
Je kan wel proberen je aandacht ergens anders op te richten. En je niet bezig te houden met de meisjes waarmee hij praat.

Liefs, Amy

2 jan 2019, 14:01, Amyxx

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.