Ben ik verliefd op hem?

Heyy meiden en jongens!
Ik heb namelijk een moeilijk gedachte.
Ik zit in een groepje met en leuke jongen
Zijn karakter is super! Maar knap is ie niet!
En dat maakt me ofzo ook niet uit maar wat dus mijn vraag is of ik wel of niet op hem ben!
Ik was al een keer eerder op hem maar dat is weer over gegaan in de zomervakantie! Nu zit ik weer bij hem in het groepje en zit ik te twijfelen of ik hem leuk vind!!! Ik vind het super moeilijk. Ik ben ook niet echt knap en dun maar ik ben evenlang als hij en dat is 1.61 en allebei 12.. ons karakter is bijna hetzelfde we houden van lachen en doen dat ook altijd samen!
Ik heb soms gedroomd dat hij mij begon te zoenen en zijn shirt uittrektte! Ik werd daar erg blij van en opgewonden.. ik wil super graag met hem zoenen maar ik kan dat natuurlijk niet zo in een keer doen! K weet geen eens of hij op mij is! Maar wat moet ik doen ?? Ben ik op hem ofniee?!?

28 okt 2018, Discuserend-meisje!123


Reacties

plaats reactie
1

Hey Discuserend-meisje!123,

Zo te lezen vind je een jongen heel erg leuk vanwege zijn karakter en voel je je ook aangetrokken tot hem maar twijfel je of je verliefd op hem bent omdat je hem niet bijzonder knap vindt, klopt dat?

Ik denk dat je heel goed op je gevoel kan vertrouwen. Als je hem erg leuk vind en je je tot hem aangetrokken voelt (je wilt graag bij hem zijn en zou best met hem willen knuffelen en zoenen ofzo) dan denk ik inderdaad dat je verliefd op hem bent. Uiterlijk is namelijk niet het belangrijkste, maar wat je voor hem voelt. Tuurlijk kun je iemand heel erg knap en aantrekkelijk vinden, maar uiteindelijk gaat het er om dat je graag bij hem wilt zijn vanwege zijn karakter en hoe jij je bij hem voelt.

Je vraagt je af wat je nu moet doen omdat je niet weet of hij jou ook leuk vind en of hij ook met jou wil zoenen. Ik denk dat je dit het beste eens aan hem kan vragen. Je kan hem vertellen dat je hem erg leuk vind en vragen wat hij van jou vind. Zou je dit durven?

Ik hoop dat je hier wat aan hebt. Heel veel succes en plezier met deze leuke jongen!

Liefs, Amy

31 okt 2018, 13:10, Amyxx
2

Lieve Amy, heel erg bedankt voor je advies! Ik ben zo blij en ik ben er juist toch er achter gekomen dat ik op hem ben! ❤️ Alleen nu word het nog spannend haha! Liefs Discuserend-meisje!123

10 nov 2018, 20:11, Discuserend-meisje!123
3

Hey Discuserend-meisje!123,

Graag gedaan, ik vind het fijn dat je er wat aan hebt!

Wat ontzettend leuk dat je er nu achter bent gekomen dat je op hem bent! Ik ben benieuwd wat je plannen nu zijn. Houd je ons op de hoogte?

Heel succes en plezier!

Liefs, Amy

11 nov 2018, 08:11, Amyxx

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.