Te dik voor schoolwerk, tips?

Ik ben te zwaar, niet zo een beetje ook ik heb obesitas en een vet percentage ergens tussen de 35-40 procent en ik ben ook erg bol enzo. Bij sommige mensen zie je niet dat ze zo zwaar zijn maar ik lijk zwaarder dan ik ben. Ik wil er wat aan doen en dat was m’n voornemen maar ik ben juist meer aangekomen en ik begin het zo erg te voelen overal.

Ik schrijf dit nu omdat ik voor school een opdracht moet maken maar m’n kleren zitten zo strak en oncomfortabel en m’n benen zitten te strak in de stoel en m’n buik steekt te veel uit en voelt zo zwaar en groot en strak en ik blijf maar hijgen en puffen waardoor ik me niet kan concentreren op m’n werk. Ik ben zo vol en dik en bol en ik schaam me echt dat ik zo zwaar ben en dat een school opdracht er door verstoord word.
Ik kan gewoon niet stoppen met eten. Ik denk niet dat het eetbuien zijn maar idk het is zo lekker en m’n mond moet gewoon kauwen ofzo. Om eerlijk te zijn ben ik nu ook een brownie aan het eten ik schaam me echt…

Heeft iemand tips??

10 mrt 2024, Saartje


Reacties

plaats reactie
1

@Saartje hoeveel weeg je precies en wat is lengte en leeftijd? Een tip die altijd werkt: zoek ruimere kleding, een stoeltje zonder leuning of desnoods een plek waar je wel kan zitten met concentratie. *** dit bericht is aangepast door de moderator

11 mrt 2024, 07:03, Qwerty
2

Hee als je heletijd het gevoel hebt dat je ergens op wilt kauwen kun je mis gewoon tussendoor op kauwgom kauwen in plaats van een snack. Of gewoon fruit in plaats van een brownie? Zoek eens op internet de schijf van vijf hier kun je gevaraieerd en gezond van eten.

19 mrt 2024, 08:03, sasie

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer