Lang klein groot dun of dun

Hoi ik ben een meisje van 11 jaar 165cm ik woog mezelf 2 jaar geleden toen was ik 149 en woog 60 kilo ik was veelste dik ( ik had obesitas) vorig jaar was ik 155 en woog ik 64 ( nog steeds veelste dik en was echt modder dik) nu ben ik 11 maar en weeg ik 63 ik heb een sickpack rn slank ik voel me nog steeds te dik door mijn gewicht

1 aug 2023, Roos


Reacties

plaats reactie
1

Wow Roos!!! Wat moet jij trots zijn!

Twee jaar geleden had je zwaar obesitas. Je was 18 kilo te dik voor je lengte!!!! Door je gewicht de afgelopen twee jaar bijna gelijk te houden heb je nu nog maar 7 kilo overgewicht! Heel goed gedaan!! Kunnen velen je niet nadoen!

Jij bent het levende bewijs dat je over je overgewicht heen kan groeien, als je er maar streng op bent dat je gewicht gelijk blijft. Afvallen is helemaal niet het belangrijkste doel. Je gewicht gelijk houden is véél belangrijker en bovendien gemakkelijker.

De komende tijd ga je nog wel meer groeien. BLIJF DUS STRENG OP JE GEWICHT LETTEN!!! Weeg jezelf iedere week ‘s ochtends op een vast moment, bijvoorbeeld zondagochtend voor je ontbijt. En noteer iedere weging! Wees goed streng voor jezelf: je accepteert geen enkele verhoging. Als je merkt dat je 300 gram bent aangekomen afgelopen week, moet je de komende week/weken extra streng zijn voor jezelf: die 300 gram moeten er weer gezond af. Jouw doel is absoluut om over twee jaar nog steeds op 63 kilo te zitten. Natuurlijk is het leuk als je het gezond naar 60 kilo weet te krijgen in de komende twee jaar, maar dat is niet het belangrijkste. 63 kilo is echt jouw bovengrens. je mag voor jezelf niet accepteren dat je naar 65, 66, misschien wel 68 kilo schiet. Blijf streng op die 63 kilo letten!! Je groei doet dan de rest.

Even voor jouw beeld: meisje 13 jaar, 1.69 m en 63 kilo is precies net aan een gezond gewicht. Je bent dan dus van je hele buik af! Mocht je nog een paar centimeter langer worden, wordt de verhouding van je lengte en gewicht alleen maar beter!

Jezelf dwingen om de komende twee jaar op 63 kilo te blijven dus. Jij hebt immers ook het recht op een mooi gezond lichaam!

1 aug 2023, 21:08, Fabian
2

Als je een mooi lichaam hebt en daarmee blij bent zou ik niet vermageren ofzo misschien heb je gewoon zware botten waardoor je een wat zwaarder gewicht hebt.

2 aug 2023, 10:08, Azertg

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer