Help! Ik kan niet stoppen met eten...

Hallo allemaal!

Mezelf voorstellen:
Op dit forum heet ik Mimi, ik ben 12 jaar oud. Mijn BMI is gezond. Ik doe aan sport: ballet.
PS: Ik zit hier voor het eerst op, dus wees alsjeblieft aardig en houd de chat respectvol! ;)

Mijn probleem:
Herken je het: op sommige momenten heb je opeens eetbuien, je kunt niet stoppen met eten en je denkt de hele dag aan eten. Dat heb ik namelijk. Echt vervelend!

My Journal:
Sinds ik in de puberteit zit, eet ik veel meer dan normaal. De hele dag zit ik te snaaien naar koekjes en snacks. Soms kan ik mezelf niet meer onder controle houden. Maar de laatste tijd is dat alleen maar erger geworden. Tijdens een maaltijd heb ik een maximale wat ik wil eten, maar na een tijdje eet ik nog wat erbij, en meer, en nog meer. Ik eet meestal ook een avondsnack, zoals wat chips, snoepjes of een glaasje cola. Na het eten krijg ik gelijk spijt, ik krijg een naar gevoel. Ook voel ik me slecht en dik. Maar wat mij verbaasd is dat ik een gezonde BMI heb.

Sport:
Ik doe aan ballet. Al sinds ik 4 ben. Ik ga er 1 keer in de week naartoe. Altijd ging ik er blij naartoe. Zonder dat ik onzekere gedachtes, totdat ik op een dag mezelf in de spiegel zag en me vergeleek met andere meiden. Ik zag er echt niet uit! Iedereen zag er zo slank uit, maar dan keek ik naar mezelf...het liefst wou ik weggaan! Alle meiden hebben een balletpakje aan, maar ik heb als enige een trui aan. Ik schaam me een beetje, maar als ik een balletpakje aan had, zou ik me nog meer schamen.

Kort:
Ik heb last van eetbuien, dan eet ik zoveel, totdat ik niet meer kan. Soms kan ik mezelf niet meer onder controle houden. Ik ben daar onzeker over, vooral als ik naar ballet of gym ga. Dan zie ik al die slanke meiden, en krijg een een naar gevoel.

Het liefst zou ik er wat een willen doen, maar ik weet helemaal niet waar ik moet beginnen.
Ik hoop dat jullie me kunnen helpen! Alvast bedankt!

XOXO Mimi <3

2 mei 2023, Mimi


Reacties

plaats reactie
1

12 jaar….

2 mei 2023, 23:05, .
2

Love you girl

3 mei 2023, 21:05, .

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer