Dik en warm weer

Ik ben nogal veel aangekomen sinds december. Rond de 10 kilo. Ik had toen ook al wat overgewicht maar zit nu wel bij obesitas. En in de winter is het wel te doen en ook wel warm maar nu het zo warm is word het erg ongemakkelijk. Zoizo is vet warm dus koel je moeilijk af. Maar ook schuren benen tegen elkaar in jurkjes en korte broeken. Topjes Pasen niet bij de oksel. Croptop rollen omhoog of je buik steekt er onder uit. Je buikt hangt over je bikini broekje heen. En waar ik vooral last van heb in de vetrollen en hoe ze voelen en vooral nu er allemaal zweet tussen komt te zitten. Heeft iemand anders ook deze struggles?

11 jun 2023, Stien


Reacties

plaats reactie
1

Ja is herkenbaar stien. Met benen probeer ik een korte broekje te dragen ipv een jurkje, dan schuren ze niet tegen elkaar. Of een mini legging onder een jurkje. Over hoe het eruit ziet maak ik me geen zorgen, anderen moet het niks schelen hoe het eruit ziet, en reacties negeer ik gwn. Met vetrollen is het wel inderdaad zwaar. Als ik in een t shirt ben doe ik er wat poeder tussen zodat het droog blijft, als ik in een topje ben droog ik het tussendoor af met een doekje (in een wc ofzo)

11 jun 2023, 18:06, Maxime
2

Helaas heel herkenbaar. Ik zweet veel sneller en ik moet onder mijn rokken een broekje of legging aan omdat mijn benen anders schuren.
Ik doe talkpoeder of maïzena tussen mijn vetrollen, vooral die bij mn navel en het stuk onder mn onderste vetrol tussen mn navel en bikinilijn. Die zweet het meest. Van de andere 2 heb ik minder last.
Hoeveel vetrollen heb jij? Als je er maar 1 hebt dan hoef je misschien alleen bij die ene er iets onder te doen

11 jun 2023, 22:06, Rachel
3

Heyy ik ben een meisje van 12 en heb obesitas en moet daar door ook naar de dokter en ik probeer af te vallen maar kom steeds maar weer aan en ik moet nu oefeningen doen die te moeilijk zijn voor mij lichaam ik moet ook steeds me buikomvang meten bik de dokter en ij me ondergoed op de weegschaal ik krijg een eetschema omdat ik dus obesitas heb en er word ook steeds naar me vetrollen gekeken en ik moet 2 keer per week naar de dokter geloof me dit is echt niet fijn

8 jul 2023, 21:07, Elisa

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer