Aankomen door vriendin

Hoiiii,
Ik heb sinds een halfjaar een vriendin, in de periode dat we elkaar voor de eerste keer ontmoetten zat ik zelf niet zo lekker in m'n vel. Dit zorgde ervoor dat ik in die tijd best slank was (geworden) mijn gewicht schommelde wat rondom de 75 kg.
Toen ik eenmaal een relatie kreeg met mijn vriendin ging alles weer wat beter, ik zat beter in mijn vel. Dit was ook te zien aan mijn gewicht want dat begon langzaam aan weer terug omhoog te kruipen naar mijn oude gewicht (ik was altijd een best wat vollere jongen)
Ondertussen zit mijn gewicht weer rond de 92 kilo, bijna weer terug bij m'n ouders gewicht (± 100 kg)
Maar nu is het ding.. ik heb het idee dat mijn vriendin het net iets te leuk vind om mij aan te zien komen, ze heeft ookal herhaaldelijk gevraagd of ik misschien niet nog wat zwaarder zou willen worden dan dat ik altijd ben geweest
Hebben jullie suggesties / tips en wat vinden jullie hiervan, ik hoor het graag

5 apr 2023, Holländer


Reacties

plaats reactie
1

Hee Holländer, wat fijn dat je weer beter in je vel zit dan een tijd geleden. De vragen die je stelt zijn voor een buitenstaander niet zo gemakkelijk te beantwoorden. Het is vooral belangrijk dat je naar jezelf kijkt. Waar voel jij je goed bij, zowel qua leefstijl als wanneer je in de spiegel kijkt? Welke gezondheidsrisico’s vind je voor je eigen lichaam aanvaardbaar? Iets aan je eigen lichaam veranderen puur en alleen voor een ander zou ik je hoe dan ook willen afraden, zeker als die verandering nadelig voor je eigen lichaam kan zijn, iets veranderen omdat je het allebei spannend, mooi of gemakkelijk vindt is natuurlijk een ander verhaal, maar doe he teerst en vooral voor jezelf en probeer jezelf ook voor te stellen hoe je je dikkere zelf zou vinden als die relatie er niet meer zou zijn. Je lijkt op het moment overigens sowieso vrij snel aan te komen. Waar zit hem dat bij jou in? En bij welke lengte speelt zich dit allemaal af?

5 apr 2023, 10:04, B
2

Het gaat erom dat je eerst doet wat je zelf wil. Als jullie beide het fijn vinden dan is het natuurlijk goed, maar het moet niet zo zijn dat je je tegen wil in aanpast. Daarnaast moet je ook denken over de mogelijke gevolgen zowel Lichamelijk als op gezondheidsgebied.

Hoe gaat het nu?

20 apr 2023, 21:04, Björn B

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer