slanker willen worden voor sport

Hee jongens en meiden! Ik zit er echt heel erg mee dat ik niets eet omdat ik slanker wil worden voor mijn sport. Ik train heel vaak en speel ook veel wedstrijden maar toch lukt het me niet om een strakkere buik te krijgen en minder dikke benen...

19 feb 2024, hockeyerzondereten


Reacties

plaats reactie
1

Hey,
Niet eten is niet gezond, zeker niet als je veel sport. Je bent mooi zoals je bent! Het is echt niet nodig om te stoppen met eten of minder te eten. Vergelijk jezelf niet met anderen❣️

20 feb 2024, 17:02, Anoniem
2

Ik speel ook hockey en door het lopen krijg je gespierde benen. Voor een strakkere buik helpt het niet om niet te eten, je moet juist goed eten, alleen moet dat gezond zijn en niet te veel. Je hebt het eten nodig voor de energie bij het sporten en naast hockey kun je misschien wat wandelen, 3 kilometer per dag met 6 kilometer per uur is prima, doe er wat buikspieroefeningen bij en eet geen lightproducten maar eet gewoon alles normaal maar dan een hapje minder dan je normaal op je bord kwakt.

19 mrt 2024, 14:03, Twinny
3

Hoi! Het is echt belangrijk dat je goed blijft eten, je hebt nou eenmaal energie nodig om je te concentreren, om te sporten, voor heel veel! Hoe oud ben je precies? Want mijn mening is dat je hier niet mee bezig hoort te zijn als je nog jong bent. Je bent prachtig zoals je nu bent! Wees blij met jezelf!

1 apr 2024, 18:04, ...
4

Elke keer je buikspieren aanspannen als je er aan denkt. Dan worden ze vanzelf sterker en je buik platter

12 apr 2024, 16:04, Bente
5

Het is inderdaad belangrijk om voldoende te blijven eten. Je lichaam heeft dat nodig om evnwichtig en correct te functioneren. Je moet dus het verschil maken met wat je eet = gezondere keuzes gaan maken en hierover leren.
Iets waardevols dat ik geleerd heb is dat kleine aanpassingen, waarbij je de weerstand voor jezelf laag houdt, het meest duurzame effect hebben. Dus als je telkens nieuwe kleine aanpassingen op een rustig tempo maar bewust echt blijft doen, versterken die elkaar en krijg je blijvende resultaten via gewoontes die normaal aanvoelen. Zo heb ik stap voor stap kleine maar blijvende gezondere gewoontes ingebouwd. Zeker de moeite om mee aan de slag te gaan.

15 apr 2024, 21:04, Kris

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer