Hoe wordt je vrienden op de middelbare🌸🌸🌸

Heey,

- Omdat er in een klas vaak 20-35 mensen zitten.. Hoe krijgen jullie een band met jullie medeleerlingen? Zijn de pauzes daar niet te kort en te druk voor?
- Zitten er vaak mensen in de pauze bij jullie die jullie niet mogen?
- Moeten jullie vaak opdrachten met andere doen? Zo ja hoe vaak per maand ongeveer? En maakt je via daar vrienden?
- Even een andere vraag. Hoe vaak per jaar hebben jullie een proefwerk/toets?
- Zijn de jongens van die typische jongens die over niks anders dan voetbal, gamen, boeren en scheten praten? Of praten ze ook over interessante dingen?
- Zijn jullie meisjes erg bezig met het hebben van ronddingen en vriendjes?
- Hoe zijn de drama-lessen? Wat moet je doen? Waar gaat het over? En moet dat vaak met medeleerlingen? Hebben jullie vaak een musical?of nooit?
- Vanaf wanneer worden jongens langer dan de meisjes?
- Hoe komen er nieuwe vriendschappen of verkeringen met zoveel mensen? Hoe worden jullie close?
- Hebben jullie vaste personen waar jullie mee fietsen? Zo ja, wat bespreken jullie dan?
- Hoe vaak per week spreken jullie af?
- Als jullie in dezelfde klas zitten, hebben al jouw klasgenoten dan ook dezelfde lessen? Of hoe zit dat?

7 jun 2024, Demi❣️


Reacties

plaats reactie
1

Hoi demi vriendinnen maken vond ik ook heel moeilijk ik ga ook naar de middelbare school en ik ging kennis maken met mijn klas en ik ben van mijzelf nooit stil en toen wel maar loop naar iemand toe en zeg hoe heet jij en ga met ze kletsen en als jullie kletsen bijvoorbeeld ik ben fan van Harry Potter en praat daar over bijvoorbeeld en vraag ook wat zij leuk vinden en als jullie elkaar echt mogen nummers uit wisselen in mijn klas zitten 17 meiden en 10 jongens en heel mijn klas mag elkaar en ik heb een meisje die is 140 en alle jongens zijn langer dan de meiden ik ben een meisje van 11 en ben 1.60 maar wees niet bang en ga ervoor nee en de jongens praten niet over games praten voor al over karten en maken grappen en het is echt leuk om kennis te maken met alsnje niemand hebt om mee te fietsen doe dan oortjes in of een koptelefoon op dan voel je je niet alleen ja al je klasgenoten hebben de zelfde lessen als je je afvraagt waar ik dit allemaal weet ik heb een nicht die op de middelbare school zit en ik heb ook een vriendin haar zus zit ook op de middelbare dus ja daar praat ik veel mee ja ik weet ik niet maar wees niet bang groetjes Mary Lily juli lila lia clair weet heb lange naam I don’t know waarom maar noem me maar Mc is korter je spreekt het mettertijd uit als m en een c

8 jun 2024, 12:06, Mary Lily juli lila lia clair
2

Dank je wel💖💖💖

9 jun 2024, 00:06, Demi❣️
3

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

12 jun 2024, 10:06, XRumer23bluck

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer