heb ik eetstoornis of niet?

Hey hey,

Ik heb nu sinds 3 weken dat ik bijna niks wil en kan eten. Ik heb soms dagen dat ik helemaal niks eet en dan weer dagen dat ik alleen avondeten wat mn ouders maken eet.

Ik merk aan mezelf dat ik niet eerder dan 14:00 pas wat mag gaan eten van mezelf en liever eigenlijk de hele dag niet. Als mij dit dan lukt heb ik een heel fijn controle gevoel. Het gevoel dat het me gelukt is om zonder eten overeind te blijven.

Daarnaast wil ik ook altijd minder eten dan andere mensen. Dus als 1 van mn vriendinnen een x aantal calorieen op heeft mag ik minder.

Is dit alles een eetstoornis? Of gewoon een fase? Ik heb soms het gevoel dat ik me aanstel en gewoon moet gaan eten maar dat lukt me dan weer niet..

26 feb 2024, Lindy


Reacties

plaats reactie
1

heyy,
persoonlijk zit ik ook met eetproblemen en hoogstwaarschijnlijk een eetstoornis. ik zou dit zelf wel zien als een eetprobleem, dit is ook hoe het bij mij is begonnen: controle willen houden. ik ben geen professional, maar ik zou zeggen dat als je zou wíllen stoppen, maar dat niet lukt, dat het dan geen fase meer is…

9 mrt 2024, 00:03, Dalí

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer