Hulp anorexia is zwak.

19-9-17
Beste mensen,
Er zijn meer vrouwen en dames met anorexia tegenwoordig. Het komt door internet of Pro-anorexia websites. Nou ik had vroegen Mia. Mensen denken omdat iedereen over anorexia praat dat iemand echt die vreemde ziekte heeft. Wat is het nou? Meiden en vrouwen zijn meestal 16 of ouder. Dan zijn er op 99 gram wel eens meiden die doen of ze anorexia hebben. En die doen dan ook echt of ze niks eten. Terwijl ze thuis misschien wel pakken vol koeken eten. Neem het leven niet op alsof anorexia een leuke ziekte is, met dunne kids. Meestal waren de Ana's eerst mollig. Maar een paar feitjes of meningen hoe je wil...
- Je krijgt of wil eerst anorexia, en dan zoeken we hulp. Zwak of niet? Eerst wou jij dun zijn. En je wou anders en ''cool'' zijn.
Een ongezond kind met Ana/anorexia. Terwijl NIEMAND aandacht aan nao of boulima besteed. Dus help de kinderen gewoon. Wees hard maar behulpzaam. Los het zelf op. Of ga je echt zo ver om hulp te hebben? Wat wil je nou? Dood of een gezellig kind? Dikke mensen zijn meestal gewoon lief en vrolijk. Met vetrollen spelen ect. Wees gezond en eet salade.
En zorg ervoor dat een kliniek of een ziekenhuis opname net nodig is. Keuze=keuze. En dan krijgen de andere ook anorexia, omdat jij je dik vind, de andere dan ook. Het is besmettelijk. Wist u dat?
*Dit is een zakelijk bericht.

19 sep 2017, Vera


Reacties

plaats reactie
1

Oke wat vind ik

30 sep 2017, 10:09, Laura-love Meisje 💘Knuffel

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.