vingeren samen met vriendin

Ik heb een vraagje of iemand anders ook zoiets heeft mee gemaakt?
Laatst was ik alleen met een vriendin samen en lazen we seks verhaaltjes op internet en keken filmpjes en zo. We werden daar best geil van. Toen zij ze zullen we gaan doen wat ze op de filmpjes doen? Bijvoorbeeld vingeren en dat deden we samen. We vingerden ook mekaar en we hebben mekaar ook gelikt. Het was echt lekker maar nu schaam ik me,ik val op jongens (ben niet lesbies).
Nu wil ze het nog een x doen en ik wil dat wel maar ik ben bang dat ik lesbies word :S

Is het raar wat we doen en dat ik het fijn vond? Zijn we niet te jong? Heeft iemand anders wel is zo iets mee gemaakt??

ps ik ben 12 zij is 13.

14 sep 2016, girlll


Reacties

plaats reactie
1

wat is er dan erg aan lesbies? misschien ben je bi? gewoon doen als je het leuk vind

14 sep 2016, 18:09, bikinigek
2

Ten eerste je kunt niet lesbies worden. Je wordt lesbies geboren. Maar je zou ook gwn bi zijn. En daar is hrlemaal niks mis mee 😉

14 sep 2016, 22:09, BiiiiGirll❤🙈
3

Ik ben een meid van 16 en heb dat sinds me 13e of zo met mijn beste vriendin. Niemand weet het verder, en we hebben allebei ook een vriendje nu dus sinds een paar maanden doen we dat niet meer (maar ik zou dat nog wel willen maar denk niet dat me vriend dat acepteert)

14 sep 2016, 22:09, kirsxxx
4

Ik doe dat soms samen met 2 vriendinnen van me (al sinds me 11e en ben nu 14). Is niks mis mee, je bent gewoon bi!

Niet voor schamen, en niemand hoeft het verder te weten toch?

16 sep 2016, 17:09, koalachick
5

Maar hoe komen jullie er bij om sexfilmpjes te kijken ik zou het ook wel graag willen maar ga daar ECHT Niet om vragen het lijkt me best fijn groetjes anoniem meisje 12 (maar ben geen lesbie ofz)

22 dec 2016, 00:12, Anoniem meisje 12
6

Fijn dat ik lees dat ik niet de enigste ben!!!
Ik doe wel is dingen met mijn bff (vingeren zoenen likken) als we logeren en dan worden we facking geil van :$ We kijken soms ook seksfilmpjes (gwoon met google zoeken)
Ik ben 12 en een half en me vriendin bijna 14 maar we vallen allebij op jongens,dus ik denk dat we gewoon bi zijn. Is niks ergs aan, iedereen is zoals die is!!!

24 dec 2016, 17:12, xxbreg
7

Ja,Kijk ik ben een Jongen heeft ook wel eens gedaan met een andere Jongen vond spannend en was zeker heel Lekker om te beleven ben geen Homo of zo iets maar voelde wel Goed aan heb dit wel eens later nog eens een enkele X mee gemaakt desondanks kwam ik heel Lekker Klaar nu heb ik er minder Behoefte aan met een jongen maar de Herinneringen Blijven wel ben verliefd op Meisje's of Vrouwen dit Blijft wel succes Meisje's doe je ding zolang het goed blijft vinden en nooit iets met tegen zin doen Groetje's van Jeffrey...

24 jun 2018, 13:06, Jeffrey van Wijngaarden

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.