Laten we iets leuks doen!

Hallo 99gram'ers. Ik kom op deze site heel vaak dingen van: "ik ben ongelukkig", "ik ben dik en lelijk" en dat soort dingen tegen. Dat vind ik jammer; vroeger was ik ook mega onzeker. Ik dacht dat als mensen me zagen dat ze dachten: "wow die is raar", "soow die is lelijk!". Maar nee! Dat doen ze niet! Iedereen is weleens onzeker! Altijd wanneer ik mensen zag lopen dacht ik: "was ik maar zo leuk.." of "zij heeft het vast beter dan ik". Terwijl die ander misschien wel precies hetzelfde over jou denkt! Vroeger was er ook een meisje van mijn school. Ze was heel populair (in tegenstelling tot mij toen). Toen waren we allebei ondertussen al een hele tijd van die school sf en waren allebei naar een andere middelbare school gegaan. Op een dag kwam ik haar tegen. Gesprekje met haar gehad en blijk dat ze al die tijd al tegen mij opkeek en jaloers op mij was! (ookal begreep ik niet waarom😂). Maar je hoeft helemaal nooit onzeker te zijn!
Ik hoop dat je hier iets aan hebt!
Gr. Angel

27 jun 2017, Angel😇


Reacties

plaats reactie
1

Dus laten we een spel doen! Iemand verteld in de reacties iets over zichzelf en dan geef je degene boven je een complimentje! En dan vertel jij weer iets over jezelf en zo gaat het steeds door! Veel succes!

27 jun 2017, 21:06, Angel
2

Je lijkt met echt een hele lieve meid die positief in het leven staat!

Ik ben ook heel onzeker, steeds denk ik dat mensen naar me kijken en word ik rood... Ik voel me vaak dik. Behalve als ik wielren, dat is echt m'n ding. Dan voel ik me vrolijk en vrij! Dus een tip voor iedereen die zich onzeker voelt: ga dingen doen die je leuk vindt en geniet want het leven is veel leuker als je je niet heel de tijd druk maakt om hoe je eruit ziet of wat anderen van je vinden. Wees jezelf en geniet van elke dag! Denk aan de positieve en leuke dingen van het leven! Dan word je ook een stuk vrolijker ;)

27 jun 2017, 22:06, speedgirl
3

Lieve speedgirl, wat lullig dat je zo onzeker bent. Wees niet onzeker en luister niet naar de duivel. Angel heeft gelijk

28 jun 2017, 14:06, Eva
4

jij bent echt slim iedereen is mooi

12 jul 2017, 17:07, Eva
5

Ik ben dol op dieren
Teken graag
K ben best wel slim
Heb een bril
Vindt mijzelf best dik....
K maak mijn eigen muziek
Speel al 8 jaar keyboard
Ik heb een crush op iemand maar ik weet al bijna zeker dat hij die nie op mij heeft...
Ik heb een hond beter gemaakt na een aanrijding en sinds 2 jaar is ie nu van mij

14 jul 2017, 08:07, Onzeker meisieee

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.