Teveel groente en fruit..

Hallo! ๐Ÿฏ

Ik ben een boomlang meisje van 17 jaar, 1.80 en 60 kilo denk ik. Ik houd van sporten en sport 4/6 dagen per week, soms wel 2/3 keer op een dag. Dat kan een kwartiertje duren maar ook zes uur, ik doe het puur voor de lol, niet om een bepaald figuur te hebben. Ik ben veganist en ik eet dus ook meer groente. Ik eet ongeveer 300 รก 450 gram aan fruit per dag, dat is heel veel eigenlijk, zeker meer dan gemiddeld. En ik eet per dag 500 รก een kilo aan groente per dag! Dat is al helemaal veel! Ik weet het.. ๐Ÿ˜‚ Ik vind groente heel lekker. Maar toch moet ik vaak naar de wc, heb ik soms diaree en laat ik wat meer scheten, en bonen eet ik niet zo vaak al vind ik bonen wel lekker. Ik hoorde dus dat je ook teveel groente en fruit kan eten, maar wanneer eet je teveel groente en fruit? Ik ben dus heel lang dus misschien moet je mij lichaam met een mannenlichaam vergelijken, ik ben wel sterk voor een meisje en licht gespierd. Ik heb ook een beetje een buikje soms. Ik drink wel snel en drink aan water ongeveer 2.5 liter. Moet ik meer (water) gaan drinken en meer bewegen? Of wat moet ik doen? ๐Ÿ˜‚

Wat zouden de gevolgen kunnen zijn van het eten van teveel groente en fruit? En met welke hoeveelheden aan groente en fruit is het gevaarlijk? En als ik meer water drink of meer beweeg, hoeveel gram aan groente en fruit zou ik dan per dag kunnen eten?

Het voedingscentrum houdt dus nog 250 gram groente aan, ik kon niet veel vinden op het internet maar wel vond ik resultaten dat sommige mensen proberen om minstens 800 gram aan groente en fruit te eten.

Xx

28 nov 2021, ๐Ÿƒ

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.