Help vakantiestruggles!

Heey,
Woensdag is het zover (overmorgen) dan ga ik op vakantie! Helemaal leuk, alleen nu zit ik met de een probleempje dat ik deze Vakantie wil voorkomen. Normaal kom ik op vakantie met een week vol eten makkelijk 2 a 3 kg aan en dat gaat er nooit meer af. Maar ik heb er nooit zulke problemen mee gehad want ik was nooit te zwaar. Tot vorig jaar toen was ik wel te zwaar. Afgelopen jaar mooi een paar cm gegroeid en wat kilo’s afgevallen, nu weer mooi op gewicht (14 jr, 170 cm en 62 kg). Helemaal prima ik ben wat slanker en ben weer van maat m naar xs - s gegaan (je zou dat niet verwachten met mijn gewicht, maar ik heb behoorlijk wat spieren want ik turn veel en spieren zijn zwaarder dan vet dus vandaar ; )) alleen nou kan ik deze vakantie er geen kilo’s meer bij hebben. Dus mijn vraag waar dit hele lange bericht op slaat is “hoe voorkom ik dat ik kilo’s aankom op vakantie?” Alvast bedankt voor je antwoord😁

6 jul 2020, Struggle


Reacties

plaats reactie
1

Een paar vakantie kilo’s heeft iedereen last van en is natuurlijk helemaal niet erg.
Als je het toch wil voorkomen, zou ik gewoon goed in beweging blijven en misschien wat denken om je voedsel keuzes. Neem bijvoorbeeld water ipv frisdrank. Of een gezondere maaltijd dan patat.

6 jul 2020, 23:07, Arieslucia

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.