HELP IK HAAT MIJN OUDERS!

Ik HAAT MIJN OUDERS!! Vandaag wou ik even met een vriendin afspreken, ik moet ze altijd precies laten weten waar ik ben ZE ZIJN OVERBEZORGD🤧 bel ik ze 30 minuutjes later, heeft mijn moeder me al gebeld: ‘****(naam) waar blijf je?!’ Zeg ik: ‘ja ik wou je net al bellen of ik met **** kon afspreken’. Uiteindelijk moest ik terug naar huis om “mijn tas uit te ruimen” ze zeiden toen ik thuis was: “ja je blijft maar thuis” heel gezeik weer dat ik mijn huiswerk moet doen, ik doe het niet nu ik wil het in het weekend doen!!!!! IK HAAT HAAT HAAT HAAT HAAT HAAAAAAAAAAAAAAAT MIJN KUT OUDERS😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
WAT NU??????????!!!!!!!!!!

23 okt 2020, .


Reacties

plaats reactie
1

Zelf heb ik ook vervelende ouders en begrijp ik je punt, maar als je 18 bent kan je het huis uit. Wacht daar zelf al heel me leven op tot ik het huis uit kan😬 Je kan ook voorstellen dat als je een 8/ 7 ofz hebt voor alles dat je dan wat vaker mag uitgaan en probeer te onderhandelen over zulke dingen(oefen ervoor, op internet heb je veel tips erover) Je kan ook begeleid wonen bij een zeer hetige gezinsituatie. Of in therapie met je ouders dat kan ook helpen. Maar geef niet op en laat zien dat je verantwoordelijk bent.

24 okt 2020, 10:10, Juliatje.
2

Dankjewel! 💓

7 nov 2020, 13:11, Je moeder
3

Mooi dat ik kon helpen🤎🤎

7 nov 2020, 18:11, Juliatje.
4

Wees blij zeg dat je ouders hebt die zoveel om je geven! Iedereen heeft wel eens problemen met zijn / haar ouders, dat hoort er nu eenmaal bij. Heel kinderachtig van je om zo te reageren naar ze, bekijk het eens vanaf hun kant? Ik denk dat je alleen maar dwars wilt zitten.

15 nov 2020, 13:11, Girlygirl

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer