Vindt mn vriendje me Echt niet te Behaard daar?

Hoi, heb een heel.lief vriendje, en we zijn gek op elkaar. Ik vind het erg fijn als hij me beft en ook daar achter zeg maar. Heb sowieso een tere huid, maar het is echt zeer gevoelig overal bij mn vagina tot tussen mn billen. Heb 3 jaar geleden vd huisarts eigenlijk te horen dat mn huid simpel te teer is. Mocht zeker een half jaar niet scheren om mn huid te laten herstellen. Mn vriendje leerde me kennen toen ik een heleboel schaamhaar op mn vagina had
. Hij keek wel raar toen hij al dat haar zag, maar hij was echt heel lief voor me en dat het hem echt niks uitmaakte dat ik een boel haar heb.
Maar nou maak ik mezelf heel onzeker omdat ik steeds blijf twijfelen of hij dat wel meent.
Scheren gaat hem echt niet worden, en wil dat ook helemaal niet meer. Hoe kom ik er achter dat mn vriendje het echt meent wat hij zegt??
Ben ook echt meisje met grote bos overal daar,
kweet niet wat ik moet denken...beetje dubbel gevoel. Wat moet ik doen??! Xx

1 dec 2022, @Lara16


Reacties

plaats reactie
1

Antwoord is heel simpel lijkt me. Hij accepteert jouw bos en is de juiste voor jou
Of niet en dan heb je ook duidelijkheid.
Zelf begin ik een mooie bos bij meisjes steeds leuker te vinden dus ehh, ik wil dat wil :-)

xx
Rox

6 dec 2022, 13:12, rox
2

Ik snap eigenlijk niet waarom bij jullie altijd alles zwart of wit is. Je hebt niet maar 2 keuzes; volledig kaal of enorme bos schaamhaar.

Als je het fijn vind om gebeft en/of gerimd te worden, maar je huid is te gevoelig voor scheren, kan je natuurlijk ook ervoor kiezen om het bij te houden. En om het aangenamer het kort te houden met een bikini trimmer.
Dus niet glad met een scheermes, niet een zweterige bos haar, maar een netjes kort gehouden tapijtje.
De gulden middenweg.

6 dec 2022, 18:12, Marjolein
3

Dank je Marjolijn, ik snap wat je bedoelt, natuurlijk meer mogelijk dan kaal of een grote bos. Nu ik het zelf lees ben ik niet helemaal duidelijk geweest, sorry. Heb nu 3 jaar niks gedaan aan mijn vagina. Heb al jaren echt een flinke bos haar. En ja, je hebt gelijk Marjolijn dat ik het kan trimmen en zo, natuurlijk Ik wilde zeggen dat ik eigenlijk na 3 jaar gewend ben aan wat jij een "Zweterige bos" noemt, het gaat mij er meer om of hij ok is met dus Ongetrimt...
Heb in het begin heus wel getrimmed en bij gewerkt voor jongens, maar zo kort en recht
vind ik echt niet mooi bij mij, zelfde als kaal. echt niet natuurlijk en Vrouwelijk. Wil gewoon wat jij "Enorme bos haar" hebben ja. Niet zo een "verzorgd tuintje" .Er zijn meer meisjes die het veel fijner vinden om het "Wat wilder" en naturelle te hebben.Dus Marjoliijn, de vraag was meer of hij het Ongetrimt dan ook ok zou vinden. Behaard liet ik het toch wel altijd. Hij is helemaal ok ermee. Ook al hang ik er vlechten in hi hi! Toch bedankt Marjolijn, je bedoelt het goed. Mn vriend moet wel lachen hoe jij alles noemt hoor, een vieze zweterige bos haar, een Enorme bos haar, een keurig kort tapijtje hi hi.
Kan me er echt niet in vinden hoor, mn vriend ook niet. Waarom is puur natuurlijk dan zo fout, vies en zweterig? Eehm, hij vind mn zweet juist heel opwindend, mn Bush lekker wild en niet aangeharkt als alles bij iedereen bijna is. Maar ok. Geen stress. Was gewoon effe bang om toch mee te moeten doen, om toch weer alles "Keurig en saai" te moeten laten zijn. Gelukkig niet. Xxx Lara.

13 dec 2022, 00:12, @Lara16
4

Jij en je vriendje het zo ontzettend eens met elkaar, maar toch op dit forum naar bevestiging zoeken!?
Ik snap de beweegredenen van dit steeds terugkerende onderwerp niet. (Je bent namelijk niet de eerste, en zeker niet de laatste) Als jij een vrijgevochten vrouw wilt zijn met haar op je benen, oksels en vagina (en het liefst zo weelderig mogelijk, want dat is "au naturel") is dat natuurlijk prima! Maar waarom dit in vragende vorm brengen, terwijl het eigenlijk steeds maar weer het puur een statement maken is. Een statement dat je partner het maar te accepteren heeft dat jij alles weelderig laat groeien, al zou je "er vlechten hebben".
Ik heb namelijk nog nooit een forum onderwerp gezien waarin een meid/vrouw zich afvraagt of haar partner het kan/wil/moet accepteren dat ze haar vagina scheert of trimt. 🤷

17 dec 2022, 00:12, Marjolein
5

marjolein:
hoi je moet, zelf weten, wat je lichaam, doet. ik had het ook, veel schaam haar, maar vond het tijdens me ongesteld, begon, het wat te ruiken, na dat ik het, wat korter heb, gemaakt. begon het minder, te ruiken. ik hou het nu een, beetje bij..
xx kim

9 jan 2023, 21:01, kiim
6

.Hey, ik ben een meisje,17 en ik zal ook echt wel niet voldoen aan hoe jij denkt te kunnen stellen hier dat je de,waarheid in pacht hebt. Luister: ts16 maakt helemaal geen statement, noch zegt ze,dat het enkel "zwart / wit" is. Niet ieder meisje is Net zo als jij met je "keurig verzorgde tapijt". Ik dus ook niet... ts16 legt het heel normaal uit dat ze door een tërë huid uiteindelijk de keuze voor een"een zweterig bos,haar"heeft gemaakt. En dan kom jij met je theorien en zo, Marjolein, ik ben benieuwd wat je hier van vindt: ik geef ts16 gewoon gelijk, als je nou eenmaal niet kan scheren door een huid aandoening vind jij het dan zo raar dat ze er voor gekozen heeft niet meer të scheren? En dat ze twijfelt soms is echt geen Statement om dr vriend hoe dan ook tot dingen dwingt. Ze is nou eenmaal het liefst harig. En ik zeker ook, ik was nogal vroeg met alles en had op mn 12 al echt een volle bos met haar. Ik vond het geweldig! Heb me ook nog nooit geschoren of zo, het hoort daar të groeien en ik vind het echtcniet nodig er wat aan te doen, zeker niet. Dus dat "keurig verzorgde tapijtje" van jouw ziet er voor mij echt niet uit, sorry. Ik heb al 7 jaar zoals jij zegt: "au Naturel " en dat blijft echt zo.
En ik heb genoeg vriendjes gehad hoor, en ja, de meeste jongens keken wel even raar als mn slip uitging en er een grote zwarte bos haar bleek te groeien. Maar geen een jongen had problemen of deed moeilijk. De meeste jongens vinden het juist
erg mooi mn zwarte schaamhaar. En ik ben niet de enige. Niet elk meisje houdt van aangeveegde en gemaaide tuintjes.punt!. X

22 nov 2023, 05:11, Fluffygirl17
7

En daar is ze weer....

22 nov 2023, 14:11, Gotothegym
8

Hey, gotothe...wathever, wat bedoel jij, jongen of meisje( want dat mogen we dus niet weten, whooo wat zou het zijn?? Laat me raden: zo n figuur uit de sportschool, dus zeker wel een sportgast) maar wat wil je dan zeggen met: " Daar is ze weer"??
Een soort van zwak sarcasme om duidelijk te maken dat "ZE" niet in jouw wereldje past?? alsjeblieft hoor, maar ik en heel veel meiden die vast ook onder " Ze" vallen moeten echt helemaal niks hebben van gymfiguren, oh echt niet bro. En ik zeg je hier dat ik een flink behaarde kut en oksels heb, en weet je?? M'n vriendjes vinden het juist dat ik een bijzonder meisje ben met al m'n schaamhaar. En ik meen het echt, liever een volle bos want ik heb vriendjes genoeg. Later duidelijk.

24 jan 2024, 21:01, Saartje19

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer