Te verlegen

Hoi ik ben een meisje van 10 jaar ik ben erg verlegen ik denk zelf vaak ik ben klein en lelijk (ik ben 140) een van mijn vriendinnen is bijna 11 en 160 ik heb ondergewicht ik weeg 23 kilo maar 2 kilo ja die vriendin is de enige die me berijpt in de klas ik ga nu naar groep 7 en ik durf niet te praten tegen mensen die ik net ken en die juf is nieuw op school dis als ze me een vraag stelt durf ik niet te antwoorden mijn vriendin is een beetje zoals ik maar dan een beetje bijdehand en ze is niet zo verlegen als ik maar heeft iemand tips

6 aug 2023, EllyElva


Reacties

plaats reactie
1

Hoi,
Ik herken je probleem ik ga volgend jaar naar havo 4 en moet dan opnieuw vrienden gaan maken omdat alle klassen worden omgegooid je kan tips vragen bij je vriendin aangezien ze bijdehand is en misschien kan ze je helpen je kan ook oogcontact met je juf vermijden dat helpt meestal zodat je de beurt niet krijgt en probeer er het beste van te maken en hoe groot je word ligt ook echt bij je ouders zijn je ouders klein word jij meestal ook niet heel groot ik ben zelf 15 en ben 1.60 en onthoud iedereen is mooi op zijn eigen manier❤️

10 aug 2023, 00:08, Sanne.
2

Ik ben 12 en ben ook heel verlegen. Mijn juf heeft me daar erg mee geholpen. En als je ouder word gaat het ook steeds beter. Probeer oogcontact te maken en altijd te antwoorden als iemand iets tegen je zegt.

25 aug 2023, 20:08, Girl_questions
3

Ik ben net 11 1.60 en super verlegen mijn spreekbeurt is mislukt ik vond het gewoon te eng. Het is voor mij nu de eerste schooldag van groep 8, een groep 8 waar ik haast niemand in ken! Ook ik durf niet te praten tegen mensen die ik niet ken, vooral niet tegen groepen hoe ga ik dit schooljaar overleven? (Ik heb niet echt vrienden)

6 sep 2023, 19:09, Je bent niet de enige
4

Hallo ik heb mijn onzekerheid overwonnen door een hobby die ik echt leuk vind en waar ik succesvol in ben. Miss helpt deze idee?

23 nov 2023, 17:11, Lotte

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer