Haar tips

Hello!

Ik wil lange haren, nadat ik ze heb gedoneerd en het nu wel erg kort vindt.

Ik las dat veel merken slecht zijn, zelfs dat OGX slecht is. Waarom is onder andere dat merk slecht? En welke haarmerken zijn heel goed?

Omdat ik niet zoveel geld had, maar nu een bijbaan heb kocht ik haarproduchten van de de action. Maar dat was zo slecht voor mijn haar, de maskers, en de shampoo. Maar die van Kruitvat huismerk van Keratine was nog erger, mijn haar werd zo enorm dood en ik kreeg klitten en de glans was ook nog eens weg.

Wat is jullie ervaring met producten van de Action of Kruidvat? En welke haartips hebben jullie voor mij? Ik ben een vegetariƫr, want ik lust geen vlees of vega vlees.

Xx

15 jan 2022, Always short hairšŸ˜¢


Reacties

plaats reactie
1

In de kruitvat hebben ze wel shampoo die vegan is, veel beter ook voor je haar. Verder hebben ze ook anti klitspray als het echt erg is en ik zou een fijne haarborstel kopen die een beetje veert. Oh ja, en 2 keer (per keer dat je je haren wast en dan niet gelijk achter elkaar maar wel uitspoelen) je haar wassen en je haar koud afspoelen helpt ook dan worden je haren zachter. Verder maar 1/2 keer per week je haar wassen en 1 keer ofzo je afspoelen had ik gezien op tv.

16 jan 2022, 21:01, Meidikhebookkorthaarhartstikkefijnvooralindezomer
2

heyhey ik gebruik zelf shampoo van Garnier, LOVING BLENDS en dan moet je zwlf kiezen wat voor haar je hebt (dat staat er op). 2 keer in de week je haar wassen en je mag als je dat fijn vind nog een keer gewoon afspoelen met alleen water. Ook zou je een antiklitborstel kunnen kopen (heb k zelf ook en heb hele goede ervaring) en daarmee je haar 2 keer per dag goed borstelen. Ik hoop dat je er wat aan hebt en succes! ;)

27 feb 2022, 07:02, bladiebloebla
3

Ik gebruik beauty,planet en earth is echt goede is wel iets duurder maar normaal heb je echt weinig shampoo nodig en moet je alleen je schedel schoonmaken anders haal je ook de gezonde oliƫn weg naast vuil

27 feb 2022, 14:02, Draculaura

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer