Zomaar nieuwsgierig

Ik heb gisteren tussen de sokken van mijn moeder twee vibrators gevonden. Nadat ik eerst best wel schrok, besefte ik daarna dat het eigenlijk heel normaal is (ik denk dat er weinig moeders zijn die helemaal geen enkele vibrator hebben). Ik ben eigenlijk nu nieuwsgierig: wie heeft dit ook wel eens gevonden thuis? En wat was je reactie?

14 sep 2017, Sanne2002


Reacties

plaats reactie
1

Hoi Sanne,
Ik ben chantie 15 en mijn moder heeft ook een vibrator in haar nachtkastje liggen. Ongeveer anderhalf jaar geleden heb ik die gevonden, en had ook zoiets oeps wist niet dat mama die had.
Ik vinger al vanaf mijn 12de en dat is heel erg lekker en meestal kijk ik dan een pornofilmpje op mijn tel. ook wel eens een filmpje met vibrator gezien en toen werd ik echt nieuwschierig. Ik gebruik de vibrator van mijn moeder als ik alleen thuis ben en dat is so lekker. moet je ook maar eens proberen als je durft.
Hoe oud en je en vinger je ook al. Laat maar iets weten.

14 sep 2017, 15:09, Chantie15
2

Hoi Chantie
Ik ben 14 en sinds ik ongeveer 11-12 was vinger ik mezelf regelmatig (eigenlijk heel vaak :-) )
Ik durf eigenlijk niet zo goed om één van die vibrators te gebruiken, vind het toch een beetje een raar idee als ik denk wat zij er ook mee doet... Maar misschien moet ik het toch maar eens proberen, ben er wel heeeeel nieuwsgierig naar want het schijnt heel fijn te zijn; lekkerder als met je vingers.

15 sep 2017, 11:09, Sanne2002
3

Mijn moeder heeft er ook 1, ook in het bakje met haar sokken. Ik vond het niet zo raar want ik had al van twee vriendinnen gehoord dat zij het thuis ook al een keer gevonden hadden. Er zullen dus inderdaad wel heel veel moeders zijn die zoiets hebben.

15 sep 2017, 12:09, anoniem123
4

ik heb er ook wel eens 1 gevonden, en dan nog wel een met zo'n dingetje bovenop....ieeekkk...
Vind het echt een vies idee: mijn moeder met zoiets. OMG!!

15 sep 2017, 14:09, veravera
5

@veravera
Vinger je al en ook met je vingers naar binnen.
zo'n dingetje op de vibrator is voor als je hem aan het gebruiken bent om je klitje te stimuleren, is echt lekker hoor probeer het maar eens en laat het dan maar weten.

16 sep 2017, 18:09, Chantie15
6

@Sane
Als je een keer alleen bent en je bent nat dan moete je het maar eens proberen, is echt echt lekker. Is het een harde of een zachtere vibrator die je wat kan buigen?
Ik hoor het wel als je het geprobeerd hebt.

16 sep 2017, 18:09, Chantie15
7

@Chantie15
Wat maakt het uit of en hoe ik mezelf vinger? Ik vind het gewoon echt een weird idee dat mijn moeder zoiets gebruikt. Zal best heel normaal zijn maar ik wil daar niet over nadenken. En no way dat ik die van haar ga gebruiken: dat is toch goor!!

18 sep 2017, 11:09, veravera

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.