schaamhaar niet scheren?

heey meisjes! ik vroeg me gewoon af of er meer jonge meisjes net als ik uit vrije wil
een lekkere volle bos schaamhaar hebben op hun kut??
Ik ben carmen van 13 en heb voor mn leeftijd echt al heeeeel veel schamhaar, ik vind het wel goed
zo, ik vind het eigenlijk wel stoer staan al mijn schaamhaar, ik ga me ook noooooooit scheren hè??!
Mij moet een jongen me dus nemen zoals ik echt ben hoor! dat is een meisje met heel veel schaamhaar
waar ze trots op is!

24 aug 2018, carmen


Reacties

plaats reactie
1

Mooi dat je er trots op bent!

24 aug 2018, 08:08, Lala
2

Heey
Ik vind mijn schaamhaar niet fijn of charmant, maar als ik t scheer dan heb ik zo lang vreselijke jeuk. Dus ik laat t staan. Volgens mij zijn er genoeg die dat doen. Toch?

24 aug 2018, 21:08, -
3

Ik heb mijn schaamhaar nog nooit geschoren en heb dus ook een volle bos. Ik vind het echt heerlijk en ga het nooit scheren!

25 aug 2018, 14:08, Ghislaine
4

Ik ben 19 en scheer het ook niet vaak. Ik hou het wel bij met een schaartje dus het is geen volle bos.

25 aug 2018, 18:08, Lau
5

Ik heb een paar jaar lang al mijn schaamhaar laten staan omdat mijn vriendje dat het mooist vindt, maar ik vond het zelf maar niks. Dus ik ben een jaar geleden toch maar weer begonnen met scheren. Eerst had ik een kale kut, sinds ongeveer twee weken laat ik een streepje staan, gewoon om eens te kijken hoe dat is. Ik vind het wel mooi. Mijn vriendje vindt het jammer, maar die volle bos schaamhaar komt bij mij voorlopig niet terug!!

27 aug 2018, 01:08, Kim96
6

hey carmen, ik ben hans 15 jaar, mijn vriendin van 14 weigerd gewoon haar schaamhaar te scheren, door de last en pijn en omdat ze het bij haar hoort staan. ze heeft op dr 14e echt al een volle zwarte bos schaamhaar. in het begin vondzehet echt niet fijn dat haar schaamhaar zo zwart is, je zit het zo door je zwemkledig, of een witte jurkje. mijn vriendin had een keer een wit jurkje aan, zonder slip. zezag dat echt veel mensen, vooorl jongens naar haar voorkant van dr jurk keek. thuis zag ze in de spiegel dat haar grote bos schaamhaar super duidelijk door dewitte wtof heen te zien was. en ze heft al zo veel haar daarzo. mn meisjeis 14 he? ze heeft echt meer schaamhaar dan mij, een jongen,,h oe kan dat toch?? weet iemand dat?het bedekt heelhaar kut en er groeit haar war dr bikinilijn hoort te zijn, bij mn meisje groeiener daar nu alllemaal lange schaamharen want zelfs haar bikinilijn vind ze onzn. dus jij bent cht niet t enige meisje dat haar schaamhaar lekker laat doen! gr hans15

2 okt 2018, 11:10, hans15
7

heey Ghislaine, je bent dus net als mij, ik heb me ook nog nooit geschoren. ik vind het net als jou heerlijk al mijn zwarte schaamhaar. zeg, hoe oud benjij? en hoe lang laat je het al groeien. heb je misschien net als ik (17) al echt een vagina die helemaal is overgroeid, en is jouw bos har ? ach, zolang IK me zelf er maar goed bij voel. zeg Ghislaine, heb jij wel eens een jongen gehad die 'commentaar' had over je schaamhaar? ik wel, die jongen zei dat ie stapelgek op me was en smoor verliefd, Nou, dat ging dus iets anders dan romantisch: toen hijj het durfde gleed hijj met zn vingers in mn slip, ik liet hem doen want ik was erg opgewonden. ineens stopte die gast en keek me raar aan; hij zei letterlijk: eeehm, Rachel? wat voel ik allemaal in je slip? Ik ben gewend om veel haar daar te hebben dus ik zei:gewoon,mij schaamhaar? hoezo? hij veranderde ineens helemaal en durfde zelfs te zeggen:
je bent een meisje van 17 he? je hebt je echt niet goed geschoren hooor, meiden moeten kaal, anders is het lelijk en vies! Ik wist echt niet wat er gebeurde en vroeg wat er aan de hand was. Hij zei zelfs tegen me dat ik, zeker voor een meisje veeeeel te veel haar had. excuse me?? ik zei: lieve jongen, jij moet nog veel over meisjes leren hmmm? voor jou is het blijkbaar nieuw dat een meisje van17 gewoon schaamhaar heeft? luister, je kwetst een meisje echt alsje zulke dingen zegt hoor!zeg, heb jij ooit wel al eens een meisje met haar schaamhaar er nog op gezien? hij zei nee, ik zei dat hij snel maar eens weg moest gaan, weg uit mn leven. sorry, maar als een jongen begint te zeuren dat ik te behaard ben, dan hoeft t va mij echt al niet meer! weet je , meisjesals ons ghislaine , wij zijn echt ons zelf, geef toe: je bos schaamhaar is toch lekker zacht, ik streel altijd door mn bos haar als ik me lig te vingeren. en ik vind dat een lekkere bos haar mijn vagina 'af' maakt, ik weet nietmaar bij mij moet er echt wel een grote, zwarte bos schaamhaar op zitten hoor. goh, luk ghislaine hoe jij dat zo relaxed verteld hi hi!
groetjesracheltje 17
nou ja, nu weet je tenminste dat er echt zo veel meisjes zijn die liever en ook echt voor hun zelf een bos schaamhaar WILLEN hebben

2 okt 2018, 16:10, rachel17
8

Hey Ghislaine en Rachel, ik ben ook een meisje van 17 en ik heb me net als jullie ook nog nooit geschoren, en ja ik heb dan ook een heeele bos schaamhaar op mn kut groeien. ik vind het ook heerlijk voelen als ik me vinger en het is gewoon heel vrouwelijk al dat zwarte haar bij me.
Hey Hans15, ja, meisjes van 14 kunnen al echt heel behaard zijn hoor, da's super normaal jo, ik had toen ook al echt super veel schaamhaar net als je vriendinnetje, en steun haar he hans, zeg dat t een mooi meisje is en zeg dat je het opwindend vind dat ze zo veel schaamhaar al heeft, dat gaat ze echt waarderen hans!
En Carmen13 van boven: hahaha! jij bent echt een stoere meid hoor! zie je meisje? er zijn veel meer meisjes die erg behaard zijn dan je denkt hoor, ik , de meiden boven. tja, het is gewoon helemaal natuurlijk om veel schaamhaar te hebben als meisje, en als je het ook mooi en lekker vind voelen waarom zou je dan ooit gaan scheren?? Ik vind het tof om te lezen dat er gelukkig steeds meer meiden lekker hun bos haar laten groeien. Een lekker harige kut is het echt wel voor mij! X Ksenya van 17

4 aug 2019, 17:08, ksenya17
9

Hey Carmen, Ghislaine, Rachel17 en de andere meiden,
Ik vind jullie echt stoer, Ghislaine: heb jij je net als ik nog nooit geschoren? En je bent het dus ook nooit vn plan? we lijken erg veel op elkaar, ik weet niet hoe oud jij bent, en dat geeft niet. Maar ik heb net als jou echt een heel grote bos schaamhaar...en ik vind het ook onwijs heerlijk, om naar te kijken ,als ik me vinger en hoe het er uit ziet: ik vind mijn zwarte harige driehoek mij al echt een jonge vrouw maken.

18 okt 2019, 04:10, Daphne18

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer