Probleem met clitje

Ik ging altijd met de electrice tandenborstel over mn clitje wat echt heerlijk was. Maar na 5x heb ik ineens amper gevoel erin. Ik krijg geen lekker gevoel meer en het begint soms na een tijd zelfs pijn te doen. Heeft iemand tips?

13 mei 2019, Ano


Reacties

plaats reactie
1

Ja, een elecktrische tandenborstel heeft snelle bewegingen dus dit is best logisch dat die tandenborstel nu geen zin meer heeft, je kan bijvoorbeeld beter 1 keer in de week ofzo die tandenborstel gebruiken, dan werkt het waarschijnlijk weer. want je lichaam raakt er anders gewent aan. maar voor nu kun je bijvoorbeeld de douchekop stralen op je clitje doen, dat is echt heerlijk, of gewoon je vinger op het begin er rustig overheen en daarna snel er overheen doen. of je zoekt een leuke jongen die je kan vingeren/beffen :). en bij het masturberen helpt porno kijken want dan raak je ook sneller gestimuleerd. je kan misschien een vibrator kopen als je dat durft? je kunt er ook een annoniem bestellen. suc6 XX

13 mei 2019, 22:05, X

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.