Knellend ondergoed

Ben een jongen en ik heb een probleem met mijn ondergoed. Het knelt namelijk aan mijn testikels. Heb strakke boxers en slips vaçnanversn verschillende merken geprobeerd maar die geven beiden een drukkend gevoel op mijn testikels. Losse boxers verdaag ik al helemaal niet omdat dan alles zeg maar geklutst wordt. Hebben jullie soms advies of merken van ondergoed waarmee ik mijn probleem kan verhelpen?

28 dec 2020, Koen


Reacties

plaats reactie
1

Ik had dit probleem ook en geloof het of niet maar ik ben er volledig van verlost sinds ik strings draag. Gewoon ondergoed drukt inderdaad op je testikels, maar een string niet omdat die mooi aansluit rond je testikels. Ga op zoek naar goede strings en je leven zal een stuk aangenamer worden. Geen zorgen over de achterkant, als je de juiste maat koopt voel je daar niets van. Voor mij zijn HOM, Armani, Intimissimi, HIS en de huismerken van Zalando de beste strings. Vermijd Chinese rommel, die zijn bijna altijd te klein van voren. Geef het een kans en veel succes!

29 dec 2020, 10:12, Herenstrings
2

Wat Herenstrings klopt volledig. Bovendien heb je met strings ook geen last van ongemakken in je lies. Ik draag al enkele jaren niets anders meer uit puur comfort.

2 jan 2021, 02:01, Strings4ever
3

Nou, niet direct het advies dat ik verwacht had. Ik zie mezelf ook niet direct strings dragen maar ik ben zelf ten einde raad dus I'll give it a try. Ik ga 2 of 3 strings bestellen om uit te proberen en te vergelijken.

2 jan 2021, 12:01, Koen
4

Intetessant advies. Ik kijk uit naar je bevinding Koen want ik heb hetzelfde probleem.

6 jan 2021, 18:01, Michiel2
5

Even verslag uitbrengen. Vrijdagavond zaten mijn strings in de brievenbus. Eentje van HOM en één van armani. Ik heb mijn gewone maat gekocht M. Heb die van HOM zaterdag heel de dag gedragen en die van Armani zondag. Ik moet zeggen dat ze best lekker zitten. Heb nog geen drukkend gevoel ervaren dus dat is al top. Ik word wel opgewonden van ze te dragen (om een of andere reden voelt het iets té lekker tussen m'n billen) dus ik heb dit weekend ook flink wat porno gekeken. Hadden jullie dit ook in het begin? Morgen ga ik er mee naar school... wordt vervolgd :-p

10 jan 2021, 21:01, Koen
6

Ik draag ze nu al 4 dagen en ik ben helemaal verkocht. Mijn knellend probleem is volledig weg. Ik moet wel nog wat gewoon worden aan het idee dat ik strings draag en ervoor zorgen dat ik er minder opgewonden van wordt. Eenmaal ik bezig ben valt het allemaal goed mee want dan vergeet ii het maar als ik eraan denk dan wordt ik bijzonder opgewonden. Morgen gym, ben best zenuwachtig, ik weet nog niet of ik het ga durven...

12 jan 2021, 20:01, Koen
7

Mijn laatste update: vorige week heb ik een string gedragen tijdens sport. Twee "stoere" jongens deden eerst een beetje lacherig maar de rest van de klas vond het helemaal niet zo raar. Deze week met sport droegen er plots nog twee jongens een string tijdens sport. Blijkbaar droegen zij ook al langer strings, een van hen zelfs dagelijks, zoals ik, maar niet tijdens sport omdat ze bang waren voor de reacties. Dankzij mij durven ze het nu wel. Niemand kijkt er nog raar van op. Ik heb ook al complimentjes gekregen van enkele meisjes nu iedereen het weet. Zij vinden het best stoer en sexy.

4 feb 2021, 20:02, Koen
8

Leuk dat je mijn advies ter harte hebt genomen en leuke relaas van jou ervaring. Ik hoop dat meer jongend dit gaan doen want de taboe rond het meest comfortabele ondergoed moet echt verdwijnen. Elke man die strings probeert blijft ze dragen.

9 feb 2021, 19:02, Herenstrings

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer