Grote borsten onnatuurlijk?

Hey ik wou effe hier een forum over maken, omdat niemand het anders zal doen, maar wat ik in in ieder geval op merk is dat hier in Nederland( Misschien is het ook ergens anders, of het ligt aan mijn locatie) meiden met grotere borsten of kont meer ''onnatuurlijker'' gezien worden. Misschien ben ik de enige die het opmerkt, maar steeds meer vollere meisjes( Ik heb het niet over dik, gewoon curvy meiden) worden steeds meer geshamed puur vanwege hun cup maat of kont. Meiden die wat platter zijn zouden vast denken dat ik lul en dat iedere jongen het harstikke geil vindt, is niet zo, ik werd laatst lastig gevallen door een paar jongens en zeiden dat ik onnatuurlijk was, plat is harstikke mooi enzovoort. Voor al de jongens die dit denken. Meer dan de helft van de vrouwen populatie heeft grotere borsten, ze hebben een idee dat iedere vrouw nu plat moet zijn dankzij Porn, etc. Kijk, ik vind het niet erg als je op dunnere meiden valt, maar meisjes plank en meisjes onnatuurlijk noemen is beiden even erg en denk niet dat iedere meisje opeens plat moet zijn. Zelfs als ik veel af viel, zou ik nog steeds grote watermeloenen hebben. Dus jongens, luister niet naar de media en denk dat alle vrouwen opeens plat moeten zijn vanwege Belle Delphine etc,en dat we allemaal plastic operaties nemen en dat we ook vreetzakken zijn, de meeste van ons sporten gewoon en zijn gezond. Nog iets ik zeg niet dat het slecht is als een meisje plat is, maar je moet beiden vollere en dunnere meiden met respect behandelen, bedankt.

6 mei 2019, Vitae


Reacties

plaats reactie
1

Je hebt helemaal gelijk ik ben zelf ook iets voller en merk het ook dat jongens op de een of andere vage manier toch meer naar al die platte pannekoeken toe gaan (no offence maar is wel zo) als er hier ook jongens zijn miss uitleg??

9 mei 2019, 01:05, Toomanythingsxx
2

Ik vind dat juist mooi

14 mei 2019, 07:05, Anonieme jongen
3

@Toomanythingsxx Inderdaad, ik denk dat het ook een beetje komt doordat vollere meiden altijd als de “slet” geïllustreerd wordt. Op internet zie je vaak meiden die “movements” opstarten dat platte meisjes ook waard zijn, wat ook is, maar dan geven ze de schuld aan ons. Sommige jongens daten platte meiden soms uit medelijden of dat ze ons niet vertrouwen omdat we een hoer of van soort zijn. De meeste meiden die vaak aandacht willen zijn juist plat( sorry, is op mijn school teminste) Ze dragen altijd naveltopjes, miniskirts in januari(zonder legging of panty eronder), forceren hun lichaam. Vollere meiden in tegendeel bedekken zichzelf heel vaak, dus wie is nou de hoer in deze situatie? Nogmaals wat ik in mijn eerste topic zei, ik doe niet aan body shamen, maar tegenwoordig word ik er echt ziek van:” Oh, jongens denken alleen aan dikke borsten etc”. Terwijl ik slet genoemd word, platte meiden, maak geen zorgen, plat zijn is mooi en zelfs als je vol wilt zijn maar het niet lukt, geef dan niet de schuld aan ons dat je niet zo geboren bent.

18 mei 2019, 04:05, Vitae
4

@Anonieme jongen Bedankt❤️

18 mei 2019, 04:05, Vitae

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer