Wittig spul

Ik heb de laatste tijd wittig spul in mijn onderbroek wat is dat?

6 apr 2024, Bente


Reacties

plaats reactie
1

Het is wit verlies

7 apr 2024, 09:04, BELLY
2

Ik heb het opgezocht. Heb ook soms rare buikpijn ik wordt het binnenkort denk ik.

8 apr 2024, 17:04, Bente
3

Ik heb ook nog een toevoeging, als je dat witte spul (wat officieel cervixslijm heet) hebt, dan wordt je binnen dat moment en 2 jaar ongesteld.

Er zijn natuurlijk ook uitzonderingen zoals ikzelf (helaas). Ikzelf (15 jaar) heb nu al 1 jaar en 8 maanden cervixslijm, maar ik heb alle symptomen al meer dan een jaar. (En nee, ik heb geen anorexia ofzo). Maar het ligt er ook aan wanneer moeder en oma ongesteld werden, mijn oma pas op haar 16e. Dit is dus volledig genetisch bepaald.

Het kan dus nog lang duren, maar het kan ook elk moment komen. En ik vind 12 of 13 een hele normale leeftijd om voor het eerst ongesteld te worden, maar ik weet ook dat steeds meer meiden het steeds eerder worden. Sommigen al op hun 10e of 11e. Vroeger was het veel later.(Dat ligt trouwens aan de hormonen in het eten).

Ik hoop dat je nog op deze site zit en dat je hier nog wat aan hebt.

10 apr 2024, 02:04, E
4

Heey,

Dat witte spul in je onderbroek is heel normaal, niks om bang voor te zijn! Als je dat witte spul voor het eerst in je onderbroek ziet kan het nog wel 2 jaar duren voordat je ongesteld wordt!

Ik had voor het eerst witte afscheiding toen ik 12 was (bijna 13) en ik ben nu 13 1/2 en ik ben laatst voor het eerst ongesteld geworden. Het kan dus nog wel een poosje duren voordat je het wordt

12 apr 2024, 22:04, x
5

dat heet afscheiding! Afscheiding is een soort witte, en soms doorzichtige soort smurrie dat in je onderbroek zit. Soms is het meer dan andere keren en soms minder.


afscheiding is het zweet en “afval” wat jouw vagina zelf heeft schoongemaakt uit zichzelf en dat stoot ie dan uit in je onderbroek. Dat is niet vies of raar, en zo ver ik weet heeft elk meisje dat!!

14 apr 2024, 02:04, m
6

heyy,

Dat is inderdaad heel normaal! Ik heb het zelf altijd meer als ik bijna ongesteld wordt, maar ik heb het altijd wel. Het is best irritant, maar je raakt er wel aan gewend.

Groetjes,

14 apr 2024, 02:04, xx
7

Halloo!

Dat witte spul heet inderdaad afscheiding en is volkomen normaal. Onze 🐱 is namelijk een orgaan dat zichzelf goed schoon houd. De afscheiding is het schoonmaakmiddel. Het zorgt er voor dat er de juiste ph is.

Zoals ItsJustMe al zei kan het een teken zijn dat je binnenkort voor de eerste keer onegsteld gaat worden, maar dit kan ook nog een paar jaar duren.

Maak je er voorla geen zorgen over, want ieder meisje en elke vrouw heeft het en het is alleen maar gezond.

Als je je er toch zorgen over maakt door de geur, structuut of kleur kan je altijd langs een huisarts gaan.

Veel suc6!

5 mei 2024, 23:05, x

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer