Wittig spul

Ik heb de laatste tijd wittig spul in mijn onderbroek wat is dat?

6 apr 2024, Bente


Reacties

plaats reactie
1

Het is wit verlies

7 apr 2024, 09:04, BELLY
2

Ik heb het opgezocht. Heb ook soms rare buikpijn ik wordt het binnenkort denk ik.

8 apr 2024, 17:04, Bente
3

Ik heb ook nog een toevoeging, als je dat witte spul (wat officieel cervixslijm heet) hebt, dan wordt je binnen dat moment en 2 jaar ongesteld.

Er zijn natuurlijk ook uitzonderingen zoals ikzelf (helaas). Ikzelf (15 jaar) heb nu al 1 jaar en 8 maanden cervixslijm, maar ik heb alle symptomen al meer dan een jaar. (En nee, ik heb geen anorexia ofzo). Maar het ligt er ook aan wanneer moeder en oma ongesteld werden, mijn oma pas op haar 16e. Dit is dus volledig genetisch bepaald.

Het kan dus nog lang duren, maar het kan ook elk moment komen. En ik vind 12 of 13 een hele normale leeftijd om voor het eerst ongesteld te worden, maar ik weet ook dat steeds meer meiden het steeds eerder worden. Sommigen al op hun 10e of 11e. Vroeger was het veel later.(Dat ligt trouwens aan de hormonen in het eten).

Ik hoop dat je nog op deze site zit en dat je hier nog wat aan hebt.

10 apr 2024, 02:04, E
4

Heey,

Dat witte spul in je onderbroek is heel normaal, niks om bang voor te zijn! Als je dat witte spul voor het eerst in je onderbroek ziet kan het nog wel 2 jaar duren voordat je ongesteld wordt!

Ik had voor het eerst witte afscheiding toen ik 12 was (bijna 13) en ik ben nu 13 1/2 en ik ben laatst voor het eerst ongesteld geworden. Het kan dus nog wel een poosje duren voordat je het wordt

12 apr 2024, 22:04, x
5

dat heet afscheiding! Afscheiding is een soort witte, en soms doorzichtige soort smurrie dat in je onderbroek zit. Soms is het meer dan andere keren en soms minder.


afscheiding is het zweet en β€œafval” wat jouw vagina zelf heeft schoongemaakt uit zichzelf en dat stoot ie dan uit in je onderbroek. Dat is niet vies of raar, en zo ver ik weet heeft elk meisje dat!!

14 apr 2024, 02:04, m
6

heyy,

Dat is inderdaad heel normaal! Ik heb het zelf altijd meer als ik bijna ongesteld wordt, maar ik heb het altijd wel. Het is best irritant, maar je raakt er wel aan gewend.

Groetjes,

14 apr 2024, 02:04, xx
7

Halloo!

Dat witte spul heet inderdaad afscheiding en is volkomen normaal. Onze 🐱 is namelijk een orgaan dat zichzelf goed schoon houd. De afscheiding is het schoonmaakmiddel. Het zorgt er voor dat er de juiste ph is.

Zoals ItsJustMe al zei kan het een teken zijn dat je binnenkort voor de eerste keer onegsteld gaat worden, maar dit kan ook nog een paar jaar duren.

Maak je er voorla geen zorgen over, want ieder meisje en elke vrouw heeft het en het is alleen maar gezond.

Als je je er toch zorgen over maakt door de geur, structuut of kleur kan je altijd langs een huisarts gaan.

Veel suc6!

5 mei 2024, 23:05, x
8

Hoiii, zoals hier al meerdere keren is verteld is het idd afscheiding.

Dit is een manier om je 🐱 schoon te houden. Je hoeft je er niet zorgen over te maken. Als het echt heel veel is raad persoonlijk aan om 's ochtends of 's avonds met een vochtig washandje voorzichtig je 🐱 schoon te maken.

Anders kan je ook een inlegkruisje indoen (zijn klein en je voelt ze bijna niet), dit heeft wel het nadeel dat er dan vaak nog meer afscheiding wordt gemaakt. Je moet zelf maar kijken of je dat fijn vindt.

Afscheiding betekent vaak dat je binnenkort voor het eerst ongesteld kan worden. Maar stress niet, dit kan verschillen. Ik had bijna een jaar ofz al afscheiding voordat ik ook echt voor het eerst ongesteld werd.

Nogmaals, het betekent vooral dat je super gezond bent en jouw lijf goed werkt. (Je kan langs een huisarts gaan als de kleur of structuur erg verandert. Of ff googelen πŸ‘)

8 mei 2024, 17:05, esme
9

hoi
maar na je ongesteld bent geweest, heb je nog steeds wit spul, in je ondergoed.. dat blijf je wel houden.

10 mei 2024, 00:05, s
10

dat witte spul, is het spul dat je vagina gebruikt om schoon te maken, meestal 1 of 2 jaar voor dat je ongeteld word. tussen je ongesteldheid door heb je ook van dat witte spul, je kan er een, in legkruisje voor gebruiken, als het heel erg is.

11 mei 2024, 22:05, e
11

hoi meien:
Gedurende de maand kan je afscheiding veranderen. Soms is het wat waterig en soms kan het juist dik en taai zijn. Deze veranderingen zie je vaak wanneer het tijd is voor je eisprong. Dit komt door je hormonen. Als de hoeveelheid hormonen in je bloed verandert, kan je afscheiding ook veranderen. Soms krijg je meer vaginale afscheiding omdat er sprake is van een vaginale infectie.

13 mei 2024, 10:05, x

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer