Eerste keer seks binnenkort?

Hoihoiiii! Ik ben dus al 5 jaren vrienden met een jongen en in 2023 october hebben we onze eerste kus gehad. Sindsdien zijn we casual en we zoenen dus ook vaak en doen wel ✨dingen✨ maar met kleren aan. Laatst waren we (toen ik daarna op de klok keek) blijkbaar ongeveer 2,5 uur bezig en we hebben elkaar dus wel aangeraakt DAAR maar over de kleding heen. Ik denk dus dat het binnenkort (over idk paar maandjes ofzo) best wel eens kan zijn dat wij seks gaan hebben of dat we iets meer gaan doen iykyk. Ik vind het wel spannend maar ik voel me wel zelfverzekerd bij hem en hij zet geen druk op me en vraagt dus ook vaak of wat hij doet oke is. Ik doe alles lekker op m’n eigen tempo en het is dus ook fijn dat ik controle heb over de situatie. Maar ik heb dus wel wat angst over de seks en dan meer over anticonceptie. Ik slik niet de pil en dit wil ik ook liever niet door de bijwerkingen en mijn achtergrond qua gezondheid, mentaal en fysiek. Maar het lijkt me wel spannend om alleen een condoom te gebruiken, omdat je dan niet een een ‘backup’ hebt. Mijn allergrootste angst is dat ik ooit zwanger wordt. Dat is echt het laatste wat ik wil. Ik weet dat de kans klein is dat het condoom scheurt of op een andere manier niet werkt. Maar de kans is er nogsteeds.

Mijn vraag is dus: Hebben jullie nog tips en advies hierover en als het moment daar is hoe ik deze angst bespreekbaar kan maken?

28 jan 2024, Ananasje


Reacties

plaats reactie
1

Update: de jongen is nu voor sinds februari mijn vriendje en ik ben ook met de pil begonnen. Ik voel me erg op m’n gemak bij hem en ik denk dat het binnenkort misschien gaat gebeuren! PLS HELP IK HEB TIPS NODIG

7 apr 2024, 05:04, Ananasje
2

De zus van mijn BFF gebruikt de pil en condoom en zij hebben 2 jaar verkering en hebben seks. Verder heb ik geen verstand van seks met andere.

8 apr 2024, 18:04, Bente

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer