Bruin spul uit me vagina

Help mij alstublieft er komt bruin spul uit mijn vagina maar ik ben nog nooit ongesteld geweest wat heb ik ben ik ongesteld geworden

21 mei 2024, Dierenlover


Reacties

plaats reactie
1

Bruin spul kan oud en uitgedroogd bloed zijn. Het is vaak wat slijmerig als het nog "vers" is. Daarnaast zit het echt recht onderin of misschien een beetje naar voren in de onderbroek (bij mij in ieder geval)
Als ik nu bruin bloed heb, weet ik dat ik in de komende 2 dagen ga bloeden (er komt altijd eerst oud bloed en dan pas vers bloed)
Het kan kunnen dat je nog niet zo zwaar ongesteld bent dat het bloed niet direct je lichaam verlaat en daarom dus bruinig is. Zo lang het echt bruin bruin is zou ik me geen zorgen maken.
Maar als het geelig is, kan het zijn dat er iets vies in je vagina zit. Kan gewoon gebeuren, daarvoor heb je middeltjes die het "schoon" maken.
Ik denk echter dat als je het aan je moeder/oma/verzorger/ect. laat zien dat die je het kunnen uitleggen. Ik kan je het antwoord niet geven, want ik kan het niet zien of ruiken ;)

21 mei 2024, 18:05, x
2

Hey hey ik had dit ook je kan tussen nu en binnenkort ongesteld worden had ik ook dus zorg ervoor dat je een maandverband meeneemt

22 mei 2024, 08:05, Anoniem
3

hoi anoniem
zorg dat je wat, maandverband of/en tampons in je schooltas of jas stop, mocht je het onverwachts ongesteld worden, of wat in je kluisje stopt op school. je kan een tasje maken met maandverband en tampons, en een pijnstiller. en een schone onderbroek, mocht je doorgelekt zijn.

22 mei 2024, 17:05, x
4

Ja je bent ongesteld geworden deze eerste keren is meestal bijna niks maar het kan ook heel veel zijn, ieder lichaam is anders. Wat X zegt neem maandverband mee voor tampons is het misschien nog te vroeg. Ik weet niet welke sport je op zit maar bij zwemmen zijn tampons handig. En neem wat X zegt een schone onderbroek mee of misschien wel 2. Stop ze in een tasje wat niet opvalt en doe deze in je kluisje en heb ook een tasje in je schooltas. Beter te veel dan te weinig en wees niet bang als iemand anders zegt dat ze wat bij je zien, meisje of jongen, dat je lekt. Komt voor en is niet leuk maar wees blij dat ze je helpen.

22 mei 2024, 18:05, Anouk
5

dank je wel anouk.
misschien is het, wel nog wat te voeg, voor tampon,,
een nood pakketje in je tas, en 1 in je kluisje..

22 mei 2024, 20:05, x
6

Hoi maar nu h3b ik helemaal niks meer

6 jul 2024, 09:07, Dierenlover
7

Dat is normaal maar je moet voorbereid zijn als je weer krijgt.

6 jul 2024, 12:07, Suzanne
8

@susanne.
het lijkt me wel, makkelijk als je een, noodpakketje bij je hebt, bestaande uit: maandverband, inlegkruisje, onderbroekje, en wat je buiten je noodpakketje, nog nodig kan hebben is, maandverband om de dag door te komen. en een pijnstiller, dat kan ook wel eens makkelijk zijn.

9 jul 2024, 13:07, x
9

Maar ik sind toen ik het had helemaal nix meer maar wel elke dag buikpijn.

Groetjes Dierenlover

9 jul 2024, 15:07, Dierenlover
10

@dierenlover
je bent voor de eerste keer ongesteld geworden..
je buikpijn kan wel een, paar dagen aan houden. schijf het op in je agenda, kan je zien hoe lang het terug is, dat je voor de eerste keer ongesteld bent geworden,, het zal nog wel een tijdje onregelmatig zijn.

10 jul 2024, 22:07, x
11

Zelf heb ik dit ook mee gemaakt... ergens in begin januari had ik bruine vlekjes in mn ondergoed.. maar na 2 dagen was het al weg ik dacht huh ik snap het ni meer..? Nou ik kan je vertellen de bruine vlekjes zijn oud bloed dus je bent ongesteld!! Maar niet te vroeg juichen want nadat de vlekjes weg waren moest ik nog 4 maanden wachten tot dat ik weer was en dit keer was het echt rood bloed.. dus niet denken als het weg is oh joh laat maar het was iets eenmaligs want dat is het niet in het begin is het namelijk heel onregelmatig dus je kan weken tot maanden overslaan.. nou succes en wees alert!!

10 jul 2024, 22:07, sem

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer