Aangerand en haat mezelf

Hoi,
Ik ben 16 en heb een verleden ik ben vroeger aangerand ik was 10 en ben gevingerd zonder dat ik het wou ik heb hier nu nog iedere dag last van ook zijn er meer dingen gebeurd ik was vroeger best wel dik en word gepest ook omdat ik best wel lelijk was ik ben nu bezig met afvallen hebben jullie tips om hierover heen te komen en dat ik wat meer van mezelf kan gaan houden

4 aug 2023, anoniem.


Reacties

plaats reactie
1

Ah nee wat erg voor je! Heb je het met je ouders over gehad wat er is gebeurt? Of met een docent of vriend(in)? Praten kan ook helpen ;)

En tip om van jezelf te gaan houden: Probeer iedere dag na het opstaan een compliment over jezelf te zeggen, zoals 'ik zie er echt mooi uit vandaag' of 'Wow! Mijn ogen zijn echt zoo mooi bij deze mascara!' Etc.. Als je dat maar vaak genoeg dagen doet, helpt het echt!

5 aug 2023, 15:08, Meisje14jaar
2

Lieve anoniem, wat erg dat je dat hebt mee moeten maken. Ik hoop dat je weet dat dit nooit door jou heeft kunnen komen en nooit had mogen gebeuren. Heb je hier met iemand over kunnen praten? Ik vind het al dapper dat je het hebt gedeeld hier.

Ik lees dat je gepest wordt en ook dat is heel naar. Je zegt ook dat je lelijk was, maar dat geloof ik niet. Iedereen is mooi op zijn eigen manier. En als je jezelf nog mooier wilt maken dan je al bent kan dat natuurlijk, maar probeer daar dan ook zo naar te kijken: wat is mooi aan mij en hoe maak ik mezelf nóg mooier. Want van jezelf houden begint bij kleine stapjes en zien hoe mooi je bent!

14 sep 2023, 21:09, Xyzje

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer