Aangeraakt

Hooiii, ik ben een meisje van 12 maar bijna 13. Ik zeg dit niet om anderen stom te laten voeken, alleen Ik heb eigenlijk alles kwa uiterlijk wat mijn vriendinnen zouden willen, behalve dat ik een paar puistjes heb. maar toch ben ik heel onzeker. Dat komt door mannen. Ik word heel vaak nagekeken, of bijvoorbeeld als ik alleen fiets zit er alltijd een man achter me. Dat vind ik heel vervelend, maar als ik er over praat tegen vriendinnen snappen ze dat niet. Een x was ik samen met een vriendin op een feestje. Het was een feestje van haar vader en al zijn vrienden waren daar. Ik werd de heletijd bekeken. En ik voelde me helemaal niet fijn. Ik ging een keer water pakken, en er stond een man heel dichtbij mij. Toen deed hij zijn hand op mijn billen. Toen ik dat aan mijn vriendin vertelde zei ze alleen dat die man het vast niet zo bedoelde. Maar elke x als iemand me nu aanraakt vind ik dat helemaal niet fijn. ik vind het altijd fijn omte knuffelen, maar als iemand zen hand maar iets verder doet dan mijn boven rug schiet ik al weg. Het is een soort reflex. Ik vind het heel vervelend, en ik sta ook vaak voor gek bij jongens. Weet iemand mss hoe mannen stoppen?

27 jul 2023, Meisjeee77


Reacties

plaats reactie
1

Wat jammer dat nog niemand op jou heeft gereageerd. Wat jou gebeurt is je instinct; en die heeft het helemaal goed. Een vreemde man, of wie dan ook, hoort niet aan jou te zitten als jij dat niet wilt.
Wees duidelijk dat je dit niet wilt, en als je je daar niet goed bij voelt of de situatie vervelender word zou ik weggaan. Maar blijf vooral op je instinct vertrouwen!

14 sep 2023, 21:09, Xyzje
2

Dat is echt heel vervelend😥

15 sep 2023, 20:09, Sj
3

Ik zou het vertellen aan mijn ouders als ik jou was misschien kunnen zei er wat mee

22 sep 2023, 16:09, krk
4

Niet elke man die achter je fietst fietst achter jou aan maar voor de rest vindt ik het echt belachelijk dat zulke gaste bestaan als ik jou was zou ik er meer over praten met je ouders ofzo

13 mei 2024, 02:05, Wtf

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer