14 en nog HELEMAAL geen borsten, ongesteld en klein.

Heee!!
ik ben zelf 14, en ben heb echt TOTAAL nog geen borsten. En dan bedoel ik letterlijk totaal helemaal geen borsten. Ik heb nu hetzelfde als een jongen, of een 3 jarig meisje. Tja.. ik ben er zelf ook super onzeker over ook omdat mijn tweelingzus al wel borsten heeft en ook lang is enzo. (net als mijn vriendinnen) die zijn ook allemaal al ongesteld, ik ook nog niet. En dan komt er nog iets, ik ben ontzettend klein. Ik ben nu dus 14, en ben pas 1.51. ik ben de kleinste van de klas. Ik wli dat het opschieeett!! ik weet ook niet wat ik moet doen, omdat ik geen bh heb. En ja, dan denk ik ook, waarom zou je een bh kopen want bij het omkleden bij gym enzo ziet iedereen dat ook. En uiteindleijk zien ze toch dat het nep is? dan sta ik echt voor gek. In de winter vind ik het minder erg dat ik nog geen borsten heb, maar in de zomer vind ik het vreselijk. (ivm croptops enzo) en, ik durf nu eigenlijk ook geen strakke jurkjes meer te dragen. Help!!
Iemand tips? xx
groetjes, onzeker meisje

1 dec 2022, peer


Reacties

plaats reactie
1

Hee,
Ik heb precies hetzelfde probleem, ik ben 13 jaar en ben 1,55 ik heb nog HELEMAAL NIKS van bosten en ik ben ook nog niet ongesteld maar dat vind ik niet zo erg;) maar al mijn vriendinnen hebben al grote borsten en zijn veel langer dan ik. Als ik met hun ben ben ik zoo onzeker en voel ik me echt een meisje van 9! In de winter vind ik het wat minder erg maar nu de zomer er aan komt ben ik echt enorm onzeker! Ik en al weken opzoek naar een topje met vulling ofzz zodat het er normaal uitziet en niemand me gek aankijkt dat ik plat ben of dat ik een bh draag zonder borsten, maar ik kan nog niks vinden. Ik heb wel in me hoofd om de vulling van me bikini in me topje dat stoppen dat ziet er namelijk wel goed uit maar ik ben bang dat dat er uit valt ofzo. En hoe vertel ik dat dan aan me moeder ik durf dat echt niet! Ik sta echt mega lang voor de spiegel om te kijken of het er niet raar uitziet! Ik vind het echt verschrikkelijk allemaal! Ik vind het zo enorm oneerlijk!!!!!!

16 mrt 2024, 21:03, Anoniem
2

Hoi hoi!
Ik heb zelf een beetje kleine borsten, ze zijn er wel maar ze zijn nog niet zo groot. Ik zou je geen zorgen maken, het komt allemaal vanzelf! Ik snap dat je onzeker bent, dat ben ik soms ook.

20 mrt 2024, 17:03, xxx

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer