Verkeerde haarkleur????

Heey ik ben 15 en heb rood haar, ik heb een paar jongens in mijn klas zitten en die doen altijd stom over mijn haarkleur. De ene keer gaat het zo van dat ik als vuurtoren aan het werk kan en de andere keer roepen ze midden door school heeee rooie je valt ook niet op hè of pas een beetje op anders steek je de boel in de fik.

Ik ben hier behoorlijk klaar mee en ik zeg iedere keer dat ze moeten stoppen maar ze houden maar niet op, weten jullie wat ik moet doen? En is mijn haarkleur dan echt zo stom/raar?

22 dec 2016, happy girl x


Reacties

plaats reactie
1

Heey,
Ik heb ook rood haar, gelukkig wordt ik hier niet mee gepest geplaagd. Goed dat je hebt gezegd dat ze moeten ophouden, en als ze na een tijdje echt niet ophouden zou ik naar een mentor of iets dergelijks stappen, want als je er last van hebt moeten die jongens echt stoppen. Rood is helemaal geen rare haarkleur, het is juist mooi!! Sommige oudere meiden doen er een moord voor om rood haar te hebben!
Xx van mensje

22 dec 2016, 16:12, Mensje
2

Het is heel mooi rood haar zelf wou ik mijn haar rood verven ec super mooi

24 dec 2016, 15:12, Kia

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.