Scheren moederruzie

IK scheer me al een lange tijd, dan sws mn oksels, soms down under en ook vaak me benen. Maar ik gebruikte altijd mn ouders hun scheermesje. Vorige week had ik me niet bij elkaar gehaalt en zei tegen me moeder dat ik ook een scheermesje wilde want dat is hygiƫnischer. Ze begin soort van te lachen en zei dat ik veel t e jong was. IK wordt in Juni 15... ze zei dat zij zich pas op 18 jarige leeftijd schoor! Ze liet haar okselhaar en alles gewoon staan. Ze vind het raar da ik me nu al scheer en nu ben ik een beetje gekwetst. Alle leiders van me vrienden doen er super makkelijk over maar die van mij maakt overal een drama van. Kunnen jullie me helpen want ik weet echt neit wat ik meot doen. IK ga evht niet met okselhaar rondlopen in de zomer hoor, dagg.

11 apr 2020, Kippetje


Reacties

plaats reactie
1

Koop gewoon zelf je eigen scheermesje boeie wat je moeder deed als kind? Doe wat JIJ wilt

11 apr 2020, 23:04, Laura
2

Ouders willen het beste voor hun kinderen, heel logisch natuurlijk maar super irritant. Ik zou een gesprek hebben met je moeder en haar uitleggen dat je geen klein meisje meer bent. En dan kan je ook zelf een scheermesje kopen natuurlijk.

12 apr 2020, 15:04, CJ_needshelp
3

Je zal toch wel zakgeld krijgen, of iets van eigen geld hebben? Koop dan zelf je scheermesjes, als je moeder het niet wil begrijpen. Dat zij pas begon met scheren toen ze 18 was kan best zijn, maar als jij het eerder wil doen zou dat geen probleem moeten zijn. 15 is niet te jong om te scheren.

13 apr 2020, 19:04, Kim96
4

Stel je moeder gerust dat scheren niet wil zeggen dat je hel je maagdelijkheid gaat verliezen (dit is de onderliggende gedachte). Of maak ze duidelijk dat je ongeschoren ook seks kan hebben. Voor mijn part ben je nooit te jong om te scheren, zeker wat je oksels en down under betreft, tenzij je nog geen haar hebt. Ik vermoed dat je van je moeder ook geen strings mag dragen? (Ook daar is de associatie met seks de onderliggende reden).

13 apr 2020, 19:04, Lara
5

Doe zoals ik , koop zelf uw mesjes en scheer u in
het geniep op uw slaap kamer of op de w c. Uw moeder hoeft niet te weten dat u uw
schaamhaar scheert .Ik doe dat ook en ben 13 jaar. Ik scheer mij op de w c en spoel het direct weg zo weet en ziet niemand het

3 feb 2021, 21:02, Soraya

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.