Ik weeg weinig en ben dun

Help ik wil niet dik of dun worden ik wil normaal worden :(

4 apr 2021, Catyxx


Reacties

plaats reactie
1

Gewoon alles wat je nu eet net ietsje calorierijker maken. Eet je s’ochtends 1 boterham eet er dan nu 2. Eet je tijdens de ochtendsnack een appel eet dan nu een banaan (bevat echt meer calorieën) eet je tijdens de lunch yoghurt voeg er dan noten aan toe. Neem in de middag gerust iets lekkers extra als chocola ofzo en neem na het avondeten gerust een toetje. Met die kleine dingetjes kom je langzamerhand echt gezond aan. Voor de mensen die willen afvallen moeten het juist geleidelijk wat minder calorierijk en gezonder maken maar nooit te weinig gaan eten hoor !!

7 apr 2021, 21:04, Moderatorhater
2

hi, ik weet niet hoe oud je bent, maar hoe je er ook uitziet je bent mooi zoals je bent. en als jij je beter in je vel voelt als je, zoals jou verwoord normaal bent, moet je dat zeker doen. maar doe het niet omdat andere mensen het zeggen. als je wilt aankomen moet je goed aankomen, zorg in ieder geval dat je in de ochtend, middag en avond een goede portie eten hebt. hiermee kom je prima aan. anders zoek je op internet vezelrijke gerechten op, en kan je aan je ouders vragen of ze meer van dat zulke gerechten kunnen koken. zonder dat je erbij hoeft te zeggen dat je wilt aankomen, als je dat niet fijn vind.

17 apr 2021, 00:04, Amateur die redelijk van alles wat weet

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.