Ik kom nooit meer terug

Nou mensen, ik kom niet meer terug! Nooit meer!

Ten eerste omdat:

Ik geen tijd meer heb

Ten tweede omdat:

Ik te oud ben voor dit forum

Ten derde:

Omdat ik niet meer de energie wil stoppen in dit gedoe.

Ik heb genoeg wijze uitspraken gedaan en mensen geholpen maar ik wordt nooit eens geholpen.

Groetjes Timo

14 mrt 2021, Tino


Reacties

plaats reactie
1

ok.

14 mrt 2021, 21:03, Fleur
2

Lol je ziet aan de woord keuze dat dit timo niet is

15 mrt 2021, 00:03, Gggrrr
3

zo fake

15 mrt 2021, 08:03, juliatje.
4

Heel goed Gggrrr. Dit bericht heb ik idd niet geschreven.

Toch klopt het bericht opvallend genoeg wel deels...

Het feit dat de moderators aanhoudend mijn berichten blijven verwijderen en aanpassen, werkt ontzettend demotiverend. Dit, terwijl deze moderators helemaal geen voedingsdeskundigen zijn. Dit hebben zij mij zelf bevestigd in een e-mail.

Ik kijk nu nog af en toe op dit forum om te zien of er nog reacties zijn op oudere topics, bijv. die van Evert, Lotte of Noor. Op nieuwe topics zal ik echter vrijwel niet meer reageren. Dit vind ik zelf ook spijtig, maar de moderators hebben het hier echt naar gemaakt.

Ik hoop dat jullie wat aan mijn berichten hebben gehad en dat ik jullie heb kunnen inspireren dat gezond leven en dus goed voor jezelf zorgen de basis van je leefstijl moet zijn. Dat een maandje even heel anders eten dan je normaal doet (lees: dieet), helemaal niet werkt en dat dit zelfs averechts kan werken.

Tot ziens allemaal!!

15 mrt 2021, 14:03, Timo
5

Wat jammer Timo!

Je hebt mij heel lang vaak geholpen over mijn zelfbeeld en met schoolproblemen. De moderators verwijderen soms wel snel dingen.

15 mrt 2021, 16:03, Eva
6

Wat jammer Tino maar ik snap je wel. Ik vind je reacties juist wel helpend en motiverend of wakker schuddend.
Ik vind het lief dat je m'n berichtjes nog wel wil blijven lezen. Vannacht helaas niet zo'n super berichtje geplaatst. Ik hoop gewoon dat zo bij de huisarts blijkt dat het niet klopt en ik spoken zie.
Ik vind het gek dat er berichtjes blijven staan (niet meer alles gecheckt dus misschien zijn ze nu weg) waarin overgewicht verheerlijkt wordt. Ik snap ook niet dat mensen dat willen en elkaar tips geven aan te komen want als je overgewicht hebt heb je hier gewoon ontzettend last van en het is echt niet zomaar fluffy. Dat reacties die seksueel getint zijn in mijn ogen wel mogen maar tips om beter te eten snap ik niet. Ik wilde niet meer schrijven maar moest m'n verhaal kwijt en ik wil niet naar proud want daar mag je geen cijfer in je verhaal gebruiken.
Overigens ben ik bij het online programma wel heel.goed geholpen. Het heeft achteraf alleen niet genoeg geholpen.
Succes met alles en bedankt voor je steeds motiverende woorden en sorry dat het niet gelukt is je tips op te volgen

16 mrt 2021, 07:03, Lotte
7

Het is Lotte435 maar dat begreep je vast wel😉

16 mrt 2021, 07:03, Lotte435
8

Wel jammer dat je niet meer op nieuwe topics reageert, je wordt zeker op dit forum gemist. Ik wens je veder nog veel succes en je mag trots zijn op hoeveel mensen je hebt geholpen.

16 mrt 2021, 08:03, juliatje.

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.