Huidproblemen

Hai! Ik zoek een gezochts creme.
Ik heb een gemengde huid, als ik er niks aan doe is hij vrij vet en als ik hem was met water en er geen creme op smeer dan is hij heel erg droog.
Ik heb altijd puistjes tussen mijn wenkbrouwen, op mijn neus, bovenlip en kin.
Ik zoek een gezichtscreme die de puistjes wat verminderd.
Kunnen jullie mij iets aanraden?
Het liefste niet heel duur.
😘😘
*als je een specialist bent plz geef me wat advies*

21 mrt 2021, Anna


Reacties

plaats reactie
1

Je hebt een soort aloe Vera gel dat je op je huid smeert en dan afwast en dan komen er geen puistjes als je dat elke dag doet. Je huidige puistjes gaan niet weg, maar er komt niks bij. Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Liefs, mij

22 mrt 2021, 20:03, Fleur
2

Ik weet zelf niet heel veel over zo een soort dingen. Maar ik heb zelf ook puisten. Begin september 2020 heel erg zelfs. Maar toen ben ik naar de dermatoloog geweest (een dokter speciaal voor huid problemen) en zij heeft me producten gegeven. Ook een pilletje dat ik moest innemen voor 5 maanden. Nu zijn mijn puisten al veel minder!! Een tip is je gezicht elke ochtend en avond wassen. Ook niet te veel aan je gezicht komen.

26 mrt 2021, 16:03, Anoniem
3

hi ik heb op mij T-zone, dus op mijn voorhoofd, neus en kin altijd veel last van vettige huis en meer puistjes en oneffenheden. maar op mijn wangen is het helemaal clean. ik gebruik: Louis Widmer - Skin appeal. en dan heb ik een peeling, lipo sol mousse, lipo sol tonique en sebo fluid.
ik dacht dat hier ook geen parfum inzat dus als je daar allergisch voor bent is dit ook goed [moet je alleen wel nog nakijken want ben er niet helemaal zeker van] maar dit werkt erg goed bij mij, na 1 à 2 weken zie je al echt verschil.

17 apr 2021, 00:04, amateur die redelijk van alles wat weet
4

Ik raad je aan om de crème van The Ordinary te kopen het is iets van 7 euro bij Douglas. Het is een niet al te zwaar op de huid, en het maakt je puistjes niet vettiger/groter zeg maar!
xx

9 mei 2021, 20:05, C

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.