Droom om topmodel te worden!🤩

Hee hee!

Sins kleins af aan al wil ik model worden. Een fotomodel en fashion model, het liefste in de top. Maar ik heb nu best veel vragen, en ongetwijfeld komen er meer vragen in mij op. Dus misschien kunnen we hier antwoorden op elkaar geven.

En lieve meiden ik wil jullie uiteraard niet triggeren dus kijk alsjeblieft niet als cijfers je triggeren. Dat even gezegd te hebben, take care. <3

Laat ik als eerst wat over mezelf vertellen. Ik ben 17 jaartjes, woon in een klein dorp in Brabant, (waar ik waarschijnlijk niet gescout zal worden dus) heb een aantal jaar anorexia gehad 12 tm 15 jaar en zwaar ondergewicht, maar momenteel ben ik 1.74 lang en weeg ik 60 kilo. Ik sport veel maar heb wel een buikje..

Misschien ga ik veel dingen vertellen die jullie random vinden, maar misschien heeft alles wat ik opnoem en vertel te maken met het ene of andere.

Ik werd pas ongesteld toen ik 14 was, maar onregelmatig op zich. En toen begon op bijna veertienjarige leeftijd mijn groeispurt te krijgen.

Ik heb best een lang hoofd en volgens sommige klasgenoten een grote neus. Mijn ogen zijn medium en ik heb ook medium wangen. Maar een beetje een dikkere nek en een hele lichte onderkin als ik naar beneden kijk.

Misschien kunnen jullie mij iets vertellen over de informatie die jullie nu van mij hebben en over modellen hun uiterlijk.

-Moet je voor modellenwerk een bepaald schoolniveau hebben of een bepaald vak?
-Hoeveel uur moet je ongeveer slapen?
-Waar heb je kans gescout te worden?
- Welke afwijkende uiterlijke eigenschappen vinden ze aanlokkelijk en welke niet?

Liefst 🩰

6 aug 2021, 🩰


Reacties

plaats reactie
1

Hoi hoi,

Ten eerste je vragen:

- Je hebt geen bepaald schoolniveau nodig om model te worden. Wel is het handig als je beter geleerd bent, zodat je goede intelligente antwoorden kan geven bij audities en dergelijke.
- Als je jong bent en goed gezond en fit wilt blijven (en dat wil je als model) dan heb je zeker minimaal 8 uur onafgebroken slaap nodig.
- Kans om gescout te worden? Tsja, daar moet je gewoon geluk bij hebben. Sommige kledingwinkels houden wel eens een show om hun nieuwe collectie te showen. Als je daar bent, is dat je beste kans om opgemerkt te worden door scouts. Je kunt ook zelf contact zoeken met verschillende modellenbureaus en hun je foto's sturen.
- Welke afwijkende uiterlijke eigenschappen vinden ze aanlokkelijk? Hm, dat is moeilijk te zeggen. Er zijn veel modellenbureaus die een grote verscheidenheid aan specifieke modellen zoeken en managen.
Vaak is het de balans tussen iets wat jouw uiterlijk specifiek en opvallend maakt maar niet extreem afwijkt.
Bijvoorbeeld kaaklijnen, oogverhoudingen en mondvormen. Maar ook andere lichamelijke verhoudingen.
Het is ook maar net wat het modellenbureau of de scout zoekt. Grote of juist kleine borsten, opvallende jukbenen of zelfs de kleur ogen.
Bedenk je dat er modellen zijn die als specifiek opvallende feature een tandspleet hebben (zoals bijv. Lauren Visser en Jessica Hart).
Je moet je dus niet teveel zorgen maken of jouw uiterlijke kenmerken "goed genoeg zijn".
Als jij vind dat je met jouw uiterlijk model kunt worden moet je die passie uitdragen, want dat valt ook op!

Ikzelf ben toen ik 14 was benaderd tijdens een show bij de "Voorwinden" door iemand van een modellenbureau.
Ik heb toen 3 opdrachten voor andere kledingmerken gelopen voor hun tienerlijn. Op mijn 15de heb voor het lingeriemerk "boobs & bloomers" een fotoshoot gehad.
Ze hebben mij nooit verteld wat ze zo specifiek "mooi" of "bijzonder" vonden.

Gezien je beschrijving van jezelf, vind ik het moeilijk een duidelijk beeld te krijgen hoe je eruit ziet.
Je bent wel redelijk lang, dus dat is altijd een voordeel.
Je schrijft dat je vanaf je 14de na het begin van je ongesteldheid een groeispurt hebt gekregen.
Ben je toen explosief gegroeid of valt het mee. Als dit namelijk striae tot gevolg heeft gehad is dat misschien een minder puntje.
Welke cupmaat heb je?
Een lang smal hoofd kan een mooi effect geven afhankelijk van je haardracht en kleur. Een neus is niet zo zeer groot, maar eerder sprekend als hij in verhouding met je gezicht is.
Dat van je "onderkin" is onzin. Iedereen heeft een klein beetje "onderkin" als ze naar beneden kijken, hoe slank je ook bent. Dus daar moet je je geen zorgen om maken.
Overigens zijn de uberdunne modellen een beetje verleden tijd i.v.m. het verkloten van het zelfbeeld van meiden.
Ik kreeg geen beeld van "medium" ogen en wangen. Wat bedoel je daarmee?

Ben benieuwd!

Liefs Danique

7 aug 2021, 01:08, Danique
2

Wat een uitgebreide en mooie antwoorden en wat mooie geformuleerd. Heel erg bedankt lieve Danique! Ik vind het heel fijn hoe je ingaat op de vragen en hoe je vragen terug stelt, op een duidelijke manier, ik begrijp helemaal wat je vraagt. En de meeste coaches niet zo vaak, als ik tv kijk.😅

Nu ga ik in op wat je gezegd en gevraagd hebt:

Fijn dat ik lang ben. Hopelijk groei ik nog een beetje wat de grote modellen zijn volgens mij gemiddeld ietsje langer. 177-181 dacht ik. Modellen als Tamara Slijkhuis, Patericia van der Vliet, Romee Strijd. Of ik echt explosief ben gegroeid weet ik niet, ik denk dat het best normaal was.

Mijn groei door de jaren heen:

10: 145/149
11: 149/152
12: 152/157
13: 157/164
14: 164/170
15: 170/174

Oh oops, nu ik even kritisch kijk ben ik door gegroeid op mijn zestiende, dus ben ik dan toch iets langer. Maar dan misschien 3 centimeter. Sorry.🥶

Helaas heb ik bij mijn borsten wel wat striae, maar daar gebruik ik nu Bio-oli voor, en het helpt wel. ☺️ Ik heb cutmaat A of B, het past allebei, maar soms moet ik perse een C dragen, bij de lingerie van Marlies Dekkers.

En met medium ogen bedoel ik eigenlijk dat mijn ogen niet al te groot of klein zijn. En dat ik niet zoals bijvoorbeeld Romee Strijd of Kate Moss loensen heb. Ik heb donkergroen met een donkerblauwe gemengde kleur ogen. En niet die bolle wangetjes van Gigi Hadid, maar ook geen ingevallen wangen haha.

Ik ga nog even opzoeken wat jukbeenderen betekenen haha. Dan kan ik een beter antwoord geven. 💞

7 aug 2021, 23:08, 🩰
3

Fijn dat ik je goed kan helpen en dat ik duidelijk ben. :-)
Maar dat geldt ook voor jou.
Je geeft duidelijke antwoorden en bent niet vaag over dat je puur model wilt worden. Ik merk aan je antwoorden en vragen dat je enorm de wil hebt, en dat is goed!

Ja, het zou inderdaad nog beter zijn als je nog blijft groeien.
De aanbevolen lengte ligt tussen de 1.76 en 1.84
Hoe langer, hoe beter want ontwerpers vinden dat kleding op lange modellen beter staat. Hierdoor zal je als "lang" model makkelijker aan jobs komen.
Gezien je schema, en als het doorzet zoals voorgaande jaren zal je een prima lengte bereiken.

Al gevonden wat ik bedoel met de jukbeenderen?
Jukbeenderen geven de contouren aan je gezicht en bepalen voor het grootste gedeelte je gezichtsaanblik.
Nogmaals, of ze nou heel sprekend of juist verfijnd zijn is heel persoonlijk en heeft niet een specifiek ideaalbeeld.
Het maakt jou, JOU.

Vaak zie je dat mensen die ineens een flinke groeispurt doormaken dat hun huid de groei niet kan bijhouden en dat zorgt voor striae. Bij ons dames zou dit dan vooral rond de heupen, buikgebied en borsten zijn.
Ik begrijp dat je enkel wat striae bij je borsten hebt. Zit dit bij enkel bij de aanhechting (de zijkant van je borst) of de gehele borst? Anders gezegd... Is de striae zichtbaar als je je BH draagt?
Goed om te horen dat je de huid goed verzorgd om hem soepel te houden.
Qua cupmaat zit je goed met een B. Voor modeljobs voor kleding (jurken) sowieso. Mocht je eventueel ook willen poseren voor lingerie verschilt dat vaak per merk. Het zit hem meer in de vorm. Zolang ze mooi gevormd zijn (rond en/of "perky") en niet teveel "droopy" of plat/hangend.
Voor in jurken moet het er netjes uitzien zonder teveel aandacht te trekken. (ontwerpers willen namelijk dat hun kleding opvalt en niet jouw boezem) Maar er zijn natuurlijk ook (lingerie)merken die juist een vollere boezem bij hun kleding wensen.
Ikzelf kreeg op een gegeven moment te grote borsten voor de shoots voor "boobs & bloomers" terwijl ik qua lijf wel geschikt was.
[kleine opmerking tussendoor] Veel (duurdere) lingeriemerken hebben als verkooptrucje dat je met hun BH's ineens een cup groter moet. Ze verkopen je dus een goed gevoel (zoals bijvoorbeeld dus Marlies Dekkers).

Ik begrijp nu wat je bedoeld met medium ogen. :-D
Geen opvallende grote oogopslag of kleine oogjes.
Dat is helemaal prima. Kleine oogjes zijn minder gewenst. Grote oogopslag is opvallend, maar met make-up kan je je "medium" ogen ook "intens" maken, dus dat zit wel goed.
Daarnaast moet ik zeggen, zoals je je oogkleur beschrijft dat dat klinkt als een erg uniek maar mooie combinatie die zeker zal opvallen!

Ik kijk uit naar je reactie.

Liefs!

8 aug 2021, 00:08, Danique
4

Dank je wel weer voor je mooie, lieve en uitgebreide bericht!🥰

Ik heb mezelf gisteren geprobeert te meten. Maar ons “betere“ meetlint gaat helaas maar tot 1.50 dus probeerde ik met een stift stippen te maken. En toen was ik 1.78, maar of die meting klopt weet ik niet helemaal, omdat het best een gedoe was.

Helaas is de striae bij mijn linkerborst aan de zijkant en bij de tepel. En rechts alleen bij mijn tepel.

Ik draag eigenlijk nooit een bh, maar als ik er een draag is het meestal een sport bh van CK. Wat ik nog weet is dat er heel soms wat rode strepen bij een beugel-bh te zien was.

Waarom willen sommige modellen bureaus dan wel eens grotere borsten? Want dan kijken mensen meestal eerst naar de borsten, want dat vinden vele interessanter. Aha nu weet ik waarom dat zo is. :)) En over die (duurdere) merken vind ik dat wel een grappig feitje. 😅

Ik hoop dat mijn ogen wel zullen opvallen, en de kleur ook. Ik dacht dat je vooral felle ogen nodig had of bij een donkere kleur lichte ogen en bij een lichte kleur ogen donkere ogen. :) By the way ik heb honingblond/ginger achtig haar van mezelf, maar als kleuter blond. 😁

Ik heb nog veel zoektermen opgezocht over jukbeenderen, alleen kon ik weinig zien. Behalve operatie reclames. Of ze echt vol zijn zoals die van Gigi en Romee, nee dat niet, maar ook niet ingevallen. Ik denk eigenlijk gemiddeld, misschien een heel klein beetje voller als het gaat om de verhouding die veel meiden met mijn hele postuur hebben. Want bij sommige slankere meiden is dat iets meer ingevallen.

Om ook nog even terug te komen op mijn oudere bericht en jouw eerste bericht, ben ik vergeten te in te gaan over mijn neus. Maar ik heb een beetje de neus die Frederique van der Wal heeft, ietsjes kleiner maar wel die neus eigenlijk. Ook een beetje die van Loiza Lammers, tussen in. En een wat langer gezicht tussen “echt lang” in en het diamanten gezicht. Een kleinere mond, vandaar die lichte overbeet misschien. Dus of het in verhouding is weet ik niet zo goed.

Bij Hollands Next Top Model zie ik vaak niet meiden met de neus die ik heb.

Ik ga zo nog een nieuwere vragenlijst proberen te maken over hoe het is om (top) model te zijn, wat je moet doen, en hoe je je moet voorbereiden. ☺️ Dan ben ik hopelijk heel goed voorbereid.

Liefs,
🩰

8 aug 2021, 18:08, 🩰
5

Om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van hoe ik eruit zie vind ik dat ik een kruising ben tussen Frederique van der Wal en tussen Akke Marije Marinus. 💗

8 aug 2021, 19:08, 🩰
6

Hee Danique!🥰

Zou je alsjeblieft als je tijd en zin hebt willen reageren? Want ik vind het leerzaam en gezellig, en ik heb er ook echt veel aan.

En het geeft mij voldoening.

Liefs,
🩰

22 aug 2021, 20:08, 🩰
7

Sorry, ik ben erg druk geweest dus vandaar eerder geen reactie.

Ik kan me goed voorstellen dat het meten frustrerend is met een lint dat niet lang genoeg is. Maar zo te horen ben je creatief genoeg. Daarnaast komt het wel of niet geschikt zijn qua lengte niet op een centimeter meer of minder.
Daarnaast heb ik het idee dat gezien je verloop qua lengte je nog steeds groeit en nog niet je volledige lengte hebt bereikt. Maar goed, dit blijft gissen want sommige stoppen ineens met groeien en anderen groeien langer door. Je hebt in ieder geval geluk, want wij Nederlanders behoren tot de langste mensen van de wereld!

Wat is de reden dat je vaak geen BH draagt? Ik ben met je eens dat je van een beugel-BH vaak toch wat strepen ziet. Als ik een shoot had, droeg ik vaak geen BH omdat het soms lang duurt voordat de strepen wegtrekken. Mijn tip is dan ook om als je ooit gevraagd wordt voor een shoot, die dag geen BH te dragen zodat er geen strepen te zien zijn. Ikzelf ga liever niet zonder BH de deur uit omdat het nogal "sprekend" is bij mij.
Is je striae opvallend of heel lichtjes? Het gaat erom dat het niet te zien is als je bijvoorbeeld voor een shoot een jurk met laag decolleté of lingerie moet dragen. Indien nodig kan er met make-up gecoverd worden, maar naturel heeft de voorkeur natuurlijk. Wel bijzonder trouwens dat je striae vooral bij je tepels zit. Maar misschien zijn je areola's wel snel gegroeid. Hoeveel centimeter zijn je areola's in ontspannen toestand?
Geen grote areola's hebben is ook een voordeel. Zolang ze maar niet zichtbaar zijn tijdens een shoot.
De reden dat sommige modellenbureaus vraag hebben voor grotere borsten is meestal voor lingeriemerken. Maar er zijn natuurlijk ook jurken waar grotere borsten mooier in staan. Maar grotendeels voor lingerie-shoots.

Zou je zelf ook lingerie-shoots doen, of alleen kleding en/of cover-shoots?

Natuurlijk zijn felle ogen veelal wat je ziet. Dit omdat je met felle ogen een intense blik kan hebben, zeker als je met make-up een "smokey-eyes" effect creëert.
Maar zoals jij je ogen beschrijft, is jouw ogenkleur ook wel een echte "eye-catcher" ;-)

Je hebt dus "sprekendere" jukbeenderen dan de gemiddelde meid van jouw leeftijd? Nou, dat is dus alleen maar goed. Juist omdat ik er naar vroeg is de reden dat je er vooral veel plastische chirurgie reclames over vond toen je er naar zocht. Mensen laten zich opereren om meer duidelijkere jukbeenderen te hebben. Maar au naturel zoals je ze al hebt is natuurlijk alleen maar goed!

Ik was als peuter zo goed als witblond, maar dat is gaande jaren ook veranderd. Jou natuurlijke kleur is honingblond/ginger? Ik moet toegeven dat je bijzondere combinaties hebt (oogkleur, haarkleur) die zeker zullen opvallen!
Hoelang is je haar?

Je neus is wat meer sprekender. Hmm, je zegt daarna dat je een kleine mond hebt. Bedoel je dat je in verhouding van je neus een kleine mond hebt? Hoe zou je je lippen omschrijven? Zijn ze dun of juist vol?

24 aug 2021, 05:08, Danique
8

Ik hoor graag van je...

Liefs Danique

*Dit bericht is aangepast door de moderator

24 aug 2021, 15:08, Danique
9

Hee lieve Danique! Wat ben ik weer blij met jouw reactie.

Als modellen hun lengte door de jaren heen vertellen hadden zij eigenlijk dezelfde lengtes toen ik ook zo oud was. Ik denk dat ik misschien tussen de 1.80-1.82 ga worden. Maar tot hoe lang mag je zijn als vrouwelijk model?😅

De reden dat ik geen bh draag is omdat ik gelezen hebt dat je borsten er sneller van gaan hangen en de het de kans op borstkanker vergroot. Je borsten hoeven zelf geen moeite meer te doen om niet te hangen door die bh las ik. En het is vaak ook fijn omdat een bh soms moeilijk en strak is tijdens het aan en uit doen.

Zijn areola’s borsten? Zo ja mijn striae is een beetje licht rood/paars. Maar ook een beetje bij de buitenkant van mijn borst. Ik weet niet hoe ik ze zou moeten meten in ontspannen toestand. Zou je dat alsjeblieft willen uitleggen?

Ik zou eigenlijk met alle soort shoots wel akkoord gaan. Maar niet als ik sigarettenmerken zou moeten promoten of iets wat echt schadelijk is haha. Maar naaktshoots zouden ook kunnen naar mijn mening, daar heb ik geen problemen mee.

Fijn dat ik opvallende en gewilde gezichtskenmerken heb voor het vak. 😊 Mijn haar is ietsje over mijn tepel, maar ik zou het nog ietsjes langer willen laten groeien. Al maakt het mij niet veel uit als ze dat uiteindelijk willen afknippen. Misschien is in verhouding mijn mond klein en neus groot, maar mijn mond is sowieso wat kleiner dan een gemiddelde vrouwelijke mond, en mijn neus volgens mij ietsje groter en frappant. Mijn lippen zijn vaak droog jammer genoeg, maar ze zijn als ze niet droog zijn ietsjes voller denk ik, maar een klein beetje denk ik.

Over mijn striae nog even een vraag, ik douche en badder wel heet, 40/50 graden. Zou de striae daar ook van kunnen komen? Of misschien doordat ik zo snel ben gaan groeien? 💗

Liefs,
🩰

29 aug 2021, 19:08, 🩰
10

Lieve []

Ik weet niet of er een maximale lengte bestaat voor modellen. Ik denk zo rond de 1.86
Vaak komen hele lange vrouwen van 1.90 plus ook als potig of juist slungelachtig over. Ik verwacht niet dat jij je zorgen hoeft te maken dat je "te" lang word.

Het verhaal over hangende borsten door BH's is deels waar. Uit een Frans onderzoek blijkt het inderdaad beter om geen BH te dragen. Doordat je ze langere tijd "inpakt" kan het bindweefsel slapper worden waardoor je borsten slapper worden op den duur. Zonder BH zou je bindweefsel steviger blijven en de borsten zelf hun vorm behouden. Dit werkt alleen bij slanke dames met kleine, stevige pronte* borsten. (* = borsten waarbij de tepels mooi naar voren wijzen)
Bij dames met grote borsten of van nature wat meer hangende borsten is een BH wel fijn en aan te raden. Natuurlijk is het wel altijd aan te raden zo vaak als kan je BH niet te dragen (zoals thuis).
Als jouw borsten ook in de categorie middel/klein, stevig en/of pront horen is een BH niet nodig. Ik las wel dat je soms sportBH's draagt. Hierbij is het dan wel belangrijk dat ze niet te strak zitten, want het is niet goed voor je borsten dat ze lang plat gedrukt worden.
Dat BH's borstkanker kunnen veroorzaken heb ik eerlijk gezegd niet eerder gehoord. Maar dat geldt dan misschien voor vrouwen die te lang niet de juiste BH dragen die bij hun borsten past denk ik.

Areola's zijn een deel van de borst, ook wel het tepelhof genoemd. Dus niet de tepel zelf, maar de gekleurde cirkel erom heen. Bij sommige meiden zijn deze heel licht, bijna net zo licht als hun borst, maar meestal zijn ze donkerder. Hoe donkerder, des te meer ze opvallen. zeker als ze wat groter zijn. Dat vroeg ik je dus te meten. De reden dat ik schreef; "in ontspannen toestand" is omdat de areola ook samentrekt als de tepel stijf wordt.
De reden dat ik overigens wel een BH draag al ik ergens heen ga is omdat ikzelf redelijk dikke tepels heb (vind ik), en dat zie je dan erg goed in kleding als ze stijf worden. Voor de rest ben ik het zeker met je eens dat ze vaak moeilijk en strak zitten.
De reden dat ik dacht dat je striae misschien komt door sterke groei is omdat zoals je weet hebben alle kleine meisjes kleine areola's (je weet nu wat het zijn, hihi) maar die groeien zodra de borst groeit ook mee. Bij sommige nauwelijks en bij andere heel veel. Huid die snel groeit rekt soms niet snel genoeg mee, en dat veroorzaakt striae. Gezien de plek die je aangaf dat het bij je zit dacht ik dat het daar misschien mee te maken kan hebben.
Je baddert inderdaad goed warm. Ikzelf kan niet goed tegen die hitte. Van warmte word je huid losser omdat het je bloedvaten openzet. Het is eigenlijk ook goed om de huid te koelen door aan het eind koud(er) te eindigen. Ik kan me alleen goed voorstellen dat dat niet bepaald je voorkeur heeft. Volgens mij had ik in één van je eerder berichten gelezen dat je je borsten masseert met olie. Dat is misschien wel de beste manier om de huid soepel en...

30 aug 2021, 19:08, Danique
11

verzorgd te houden. Dit zal zeker aan het herstel van je striae helpen.
Gebruik je verder nog créme of andere producten voor je lijf/huid?

Dat je bereid bent aan zo'n beetje elke beschikbare shoot mee te doen is goed. Als je in het begin zo'n beetje alle aanpakt wat je krijgen kan laat zien dat je geen "ster-allures" hebt, en gewoon wil werken om iets moois neer te zetten. Je zult in het begin niet altijd de leukste opdrachten krijgen, maar het zal er zeker voor zorgen dat opvalt dat je van aanpakken bent. Belangrijk is wel dat je altijd blijft doen waar je je prettig bij voelt.
Ikzelf weiger ook opdrachten die zaken promoten waar ik niet achter staat. Dingen die jij al noemde, zoals sigarettenmerken en zo. Maar bijvoorbeeld ook bont, dat zou ik nooit doen! Je schrijft dat je zelfs naaktshoots zou doen. Dat vind ik wel stoer. Dat zullen er niet veel durven!
Geeft wel aan dat je zeker bent over je lichaam, en dat is een mooie eigenschap. Maar tot waar zou je naaktshoots aandurven? Bijvoorbeeld je achterkant of ook je borsten. Of zou je zelfs "full-front'' aandurven? Ikzelf heb een keer een wat artistieke zwart-wit fotosessie gehad waarbij je half met mijn rug naar de camera zat, waarbij je mijn rug, billen en een klein beetje "sideboob" zag. Dat is het meest naakte wat ik ooit heb gedaan.

Je haar is een goede lengte, waar ze wat mee kunnen. Is je haar vol of wat dunner? Is het overigens van nature stijl haar of heb je slag of zelfs krul?
Het is goed dat je geen problemen hebt met dat ze wat met je haar willen voor een shoot, maar informeer als je ooit gaat voor een shoot van te voren wat de wensen zijn voor kapsels. Als ze voor één sessie je haar erg kort maken of dergelijke, kan het lang duren voordat je haar weer lang(er) is en geschikt voor een andere shoot bijvoorbeeld. Je krijgt ook niet meer betaald voor hetgeen dat ze je haar korter maken enzo! Dat betekent dus ook dat je langer misschien geen opdrachten kan aannemen waarbij ze modellen met lang(er) haar zoeken.

Je zegt een kleinere mond dan de meeste meiden. Maar dus wel wat vollere lippen. Ikzelf vind dat mooier dan een vrouw met een brede mond met vaak van die dunne lijn lippen. Je neus mag dan wel "frappant" (leuke benoeming) zijn, maar dat staat je volgens mij juist goed. Het geeft karakter. Overigens ga ik je nogmaals vertellen dat er niet persé iets goed of fout aan je uiterlijk kan zijn, aangezien je kenmerken jou uniek als persoon en model maken. Daarmee wel gezegd dat dat natuurlijk niet geldt voor dames met extreme kenmerken zoals buitenproportionele gezichtsvormen.

Hoe komt het denk je dat je vaak droge lippen hebt en bedoel dat ze meer geribbeld zijn en echt velletjes?
Gebruik je er iets voor qua lippenbalsem ofzo?
Misschien dat je vind dat je lippen voller zijn als ze niet droog zijn is misschien puur het aanzicht.

Nu moet ik echt weer even verder...
Ik ben benieuwd naar je reactie terug

-X- Danique

30 aug 2021, 20:08, Danique
12

Lieve Danique,

Ik denk dat ik inderdaad niet bang hoef te zijn dat ik te lang word. Maar mijn ouders zijn wel erg lang, mijn moeder 1.73 en mijn vader volgens mij 1.98, dus 25 cm verschil! Ik lijk ook meer op mijn vader dan mijn moeder en op mijn oma aan mijn vaders kant, en zij was 1.75 ongeveer, of ietsje langer. En omdat ik dus nog 17 ben en wat later ongesteld zou het (ook al is het waarschijnlijk een kleine kans) kunnen dat ik “te lang” wordt voor modellenwerk. Al denk ik van niet. :)

Ik probeer ook niet te vaak sportbh’s te dragen, maar zouden die sport-shirts wel kunnen? Of is dat ook strak misschien? Want soms zit ik elke dag vier uur voor vermaak in de sportschool. Maar ik probeer ook hemden te dragen en dat een niet strak sport-shirt erover heen omdat dat makkelijker aan en uit te doen is, en omdat dat beter is voor mijn lichaam.

Mijn aleora’s zijn 3.1 cm en 3.15/3.2 cm. Ze zijn licht-oudroze haha! Er zijn wel wat kleine stipjes omheen. Is dat gek?

Zou mijn striae ook kunnen komen door die hete douches en baden die ik neem? Het is vast niet goed voor je huid, maar ik heb geen huidproblemen voor zover. Dus gebruik ik eigenlijk ook niks, ik douche en bader alleen met water meestal, ook geen douchegel want dat jeukt bij mij haha. Ik zou het liefst of heet baderen/douchen of echt koud. Want lauw is voor mij koud haha, en bij echte kou ben ik sneller verdoofd van de kou en dan wen ik misschien aan de echte kou, wat waarschijnlijk goed van pas zal komen. (Want ik zag bij NHTM in seizoen vier dat ze moesten poseren in een bikini met in een ijskoude kamer, maar misschien is dat een extreem gevalletje haha.) Ik masseer mijn borsten inderdaad met olie, soms met castorolie maar meestal met de Etos huismerk bio olie.

Je scheef dat je als beginnend model niet de leukste opdrachten krijgt, zou je voorbeelden kunnen noemen?😁 Bij HNTM zag ik wel wat extreme opdrachten met hoogtes (bungeejumpen, van de Euromast abseilen) of met dieren die ik niet zo schattig vind. Of karakter tonen met een beest die je vast hebt of “draagt”. Alleen vind ik dat ook wel zielig, dus zou ik dat niet zo graag doen. 🥶

Oh bont nee dat zou ik ook niet promoten, goed dat je daar zo instaat. Misschien kom ik nu zeurderig over maar ik zou misschien geen eens leer willen dragen, want daar zit vaak ook veel leed achter. Maar hoe weiger je eigenlijk zoiets? Ik zou trouwens ook niet met een sigaret willen poseren haha.

Met naakt zijn heb ik eigenlijk niet veel problemen voor het modellen-vak tenminste. Ook niet voor familie, vrienden of andere meisjes. Als mijn striae (ver/grotendeels) weg is zou ik dat zeker doen. Hoe vond jij het om zo’n soort shoot te doen? En hoe gingen de fotograven en andere daar ermee om of met spanning die je misschien wel had? 😊

Ik heb veel hoofdhaar, dus lijkt het wel wat voller dan gemiddeld. Zeker als her geborsteld is, als het geborsteld is is het vaak stijl maar ik heb eigenlijk slag. Ik denk dat ik mijn lange haar dan maar

2 sep 2021, 23:09, 🩰
13

Ik denk dat ik mijn lange haar dan maar blijf houden. Maar ik zal wel luisteren als ze een wens of eis hebben dat het dode gedeelte weg moet. Of als ik een andere haarkleur moet krijgen.

Mijn lippen hebben meestal velletjes, en meestal zijn ze niet geribbeld. Als mijn lippen wel geribbeld zijn zijn ze vaak roze, maar nu lichtrood van zichzelf. Ik denk wel dat ze wat voller zijn als ik ze heb ingesmeerd en als ik veel water drink, anders zijn ze dunner heb ik het idee. Ik gebruik een lipmasker van Leisange. (volgens mij heet dat zo, het is een klein potje in het roze.) En shea butter, maar een keer is er een klein beetje water in gekomen, toen was de werking minder goed, toen maakte ik het weer droog maar de eerste keren werkte het beter. Dus het kan dat dat nu minder goed is.

Ik vind jouw antwoorden zo lief en helpend en interessant, elke keer weer. 🥰 En ook zo lief dat je er echt de tijd voor neemt om iemand zo te helpen! Ik ben je elke keer dankbaar!😘

Liefs,
🩰

3 sep 2021, 00:09, 🩰

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.