Droom om supermodel te worden!😍

Hee!

Hier het tweede deel over het zijn van een model, omdat de moderators helaas besloten berichten te verwijderen en dat er geen reacties meer geplaatst kunnen worden.

Ik verzoek de moderators vriendelijk om niet te snel iets te verwijderen en om niet iets te verwijderen uit wraak. Ik neem dit oprecht heel serieus, en ik wil oprecht graag een (top)model worden, en Danique plaatst lieve en helpende berichten, als jullie het ergens niet mee eens zijn, pas het bericht aan of geef redenen waarom het een ongepast bericht zou zijn. Maar verwijder het niet alstublieft, want er zit echt veel tijd in een bericht.

Ik hoop hierbij dat we verder kunnen met de vragen stellen, het beantwoorden en met de gezelligheid die er bij kwam kijken.

Alstublieft moderators, respecteer dat. Vele zijn al weg gegaan omdat er teveel verwijderd wordt, mensen waar wij jongeren veel aan hadden. De keuze is aan ons, misschien gaan we anders een keer op ons bek, maar die berichten die wij hadden waren onschuldig en nuttig.

Echt alstublieft, laat dit gewoon een van de vele forums zijn waar hierover gesproken kan worden.

Groetjes,
🩰

(Pas desnoods berichten aan)

9 sep 2021, 🩰


Reacties

plaats reactie
1

Lieve 🩰

Ik heb contact gehad met de moderators en zij vinden helaas mijn gedetailleerde antwoorden niet geschikt voor alle leeftijdsgroepen op deze site.

Liefs Danique

dit bericht is aangepast door de moderator

10 sep 2021, 12:09, Danique684
2

Lieve Danique,

Misschien kunnen we dan maar beter op een ander forum verder praten hierover of op een site waar je wel veel vragen en antwoorden kan geven did over van alles gaan. Ik vind het wel apart dat dit hele forum vol staat met oversekste dingen en dat daar jonge kinderen naar kunnen kijken. Heb je misschien een idee over een ander forum? Of jouw al genoemde idee. :))

Liefs,
🩰

10 sep 2021, 18:09, 🩰
3

Ik weet niet wat je nog hebt kunnen lezen? Heb je mijn alternatief nog gezien?
(Moderators, dit voelt als moetwillig tegenwerken) ik doe mijn best voor een alternatief te bieden zodat we hier niet meer op het forum te hoeven zijn.

10 sep 2021, 20:09, danique684
4

Dit is wel heel erg triest. Waarom verwijderen de moderators jouw alternatief uit jouw bericht? Alsof ze niet willen accepteren dan mensen er gewoon klaar mee zijn.

11 sep 2021, 07:09, Zucht

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.