Pijnlijke tepels

Hey ik ben 13 jaar en draag geen bh want ik ben gewoon plat,(dat maakt geen fuck uit maar voor de mensen die dat graag willen weten) ik ben al een jaar ongesteld (niet op dit moment is alweer 2 weken geleden voor het laatst), ik Heb last van zeer pijnlijke tepels, het voelt alsof ze heel koud zijn (alsof er een ijsblokje tegen aan gehouden word, zo koud) maar als ik er iets heel warms tegen aan leg of het zelf warm hebt door inspanning, gaat het niet weg. Wat moet ik nou doen, want ik vind het niet heel chill...

10 sep 2020, Niple


Reacties

plaats reactie
1

Daar helpt een zachte bh goed voor

11 sep 2020, 08:09, Bikinigek
2

Als je echt te veel last hebt en je zorgen maakt kan je het best even langs de huisarts!

11 sep 2020, 13:09, Hihi
3

Is het niet gewoon dat je borsten gaan groeien? Dan krijg je gevoelige borsten

17 sep 2020, 13:09, sia
4

Bikinigek nee bij een zachte bh helpt dat niet, ik ben ook best wel plat maar een bh maakt het voor mijn gevoel juist erger.

20 okt 2020, 10:10, Annaaaa
5

Mijn tepels doen ook vaak pijn. Een BH of een gewoon shirtje dragen voelt zeer schurend en dat is heel pijnlijk.
Een tip wat voor mij goed werkt zijn zoogkompressen. Dit zijn een soort hele zachte wattenschijven die je in je BH over je tepels legt. Officieel hebben ze als functie lekkende moedermelk op te vangen bij vrouwen die borstvoeding geven, maar ik beloof je dat je er geen spijt van krijgt. Ze blijven goed op hun plek zitten zodat de stof niet over je tepels gaat schuren. Zelfs niet als ze stijf worden.
Het merk dat ik van mijn mamma kreeg zijn huidkleurig dus je ziet ze niet zitten.
Hoop dat jullie er wat aan hebben.

22 okt 2020, 04:10, Elisabeth

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.