Ongesteld al

Hey hoii
Ik ben dus laatst ongesteld geworden en ik had met mn vriendin afgesproken dat we dat tegen elkaar gelijk zouden zeggen maar ik durfde dat echt niet omdat nog niemand ongesteld was in onze groep dus zei zij de hele tijd tegen mij wel gelijk zeggen he als je ongesteld bent.. en ik heb al een tijdje geleden een grapje met haar uit gehaald dat ik ongesteld was (toen was ik het nog niet) en toen deed ze der heel raar over enzo ze zei van ja wat was je reactie en hoe voelt het en ik voelde me niet zo vertrouwd bij haar... maar ik weet nu niet of ik het moet zeggen of niet.. xx mij

24 sep 2017, Liza


Reacties

plaats reactie
1

Een belofte moet je niet verbreken, anders had je de belofte niet moeten doen. Als ze echt je vriendin is doet ze er niet raar over. Iedereen op zn tijd, en als jij wat vroeg bent (ik weet niet hoe oud je bent, want je bent vergeten je leeftijd op te schrijven) dan kan je daar zelf weinig aan doen!
XXX

25 sep 2017, 16:09, Appelflap
2

Doe vooral wat je zelf wilt

25 sep 2017, 20:09, Lisa

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.