Afvallen op welke manier dan ook

He ik ben een meisje van 13 jaar en van 144. En ik weeg 33 kilo. En daar bij dat laatste zit nou het probleem. (Ik heb geen eetstoornis) Ik sport 10X in de week op hoog niveau. Ik zit op synchroonzwemmen en doe veel skeeleren in mijn vrije tijd. Maar ik wil graag afvallen zonder dat mijn ouders en mijn trainer
Er iets van merken. Omdat ik me dik voel en omdat kinderen op school me uitschelden als dikzak en als vette. En dag vind ik vervelend daarom wil ik graag erg veel afvallen. En ik weet dat jullie gaan zeggen dat ik al ondergewicht heb en zo. Maar dat zit bij mij anders. Ik heb namelijk een ziekte en daardoor ben ik kleiner en lichter, maar de laatste tijd merk ik dat ik zwaarder wordt. Wat en hoe moet ik gaan afvallen??

10 mei 2024, Helpppp


Reacties

plaats reactie
1

Hoi,

Jeetje wat vervelend dat je hier allemaal mee rondloopt. We lezen dat je lijdt onder de pesterijen. De oplossing hiervoor is echter niet om verder te gaan afvallen, zeker niet gezien je al ondergewicht hebt en ziek bent. Dit is namelijk zeer schadelijk voor jouzelf. We willen jou graag uitnodigen om hierover met ons in gesprek te gaan. Wij zijn elke werkdag tussen 16.00 - 18.00 en 19.00 - 21.00 uur online om te chatten. Hopelijk spreken we je snel!

Groet! Lara (moderator 99gram)

10 mei 2024, 13:05, Lara

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer