November... saai?!

En is dat erg?

De maand november, maand van het hoge ‘net-niet’ gehalte. Want wat is er te doen in november? Waar kijk je naar uit in november? Geen start van een seizoen, geen feestdagen, geen schoolvakantie.. dat klinkt gewoon oersaai! De verveling kan toeslaan, je hebt niks te doen..

Hé wacht eens even, je hebt niks te doen!

Dat betekent dat deze maand voorbij gaat kabbelen, zonder dat er verwacht wordt dat je er een fantastische maand van maakt. Zonder dat je je moet opdoffen voor feesten en partijen.

Kortom, je hoeft even niet zo veel. Daarom: lean back and relax! Ga je lekker stompzinnig vervelen, geniet van de enorme saaiheid die deze maand brengt en sta jezelf dit ook toe. Trek niet alles uit de kast om er het beste van te maken, dat kan volgende maand wel weer.

Verleid jezelf hoogstens om af en toe de deur open te doen op 11 november en prijs de kinderen voor hun inzet met een mini twix of mars (en zorg dat je wat over houdt natuurlijk).

Of start vast met het maken van een gedicht/surprise voor 5 december zodat je niet alles nog op 4 december hoeft te doen. Maar verder.. doe het hoognodige en relax, you can do it!

 


Reacties

plaats reactie
1

Wat leuk, 99 gram is echt leuk. En lieve mensen ook. Haha leuke tips. Ik ging trouwens ook foto's maken met een vriend, over paddenstoelen. 🍄🍂🥀🕸️💖

9 okt 2017, 16:10, Eva
Er zijn 1 reacties. Klik hier om ze allemaal te bekijken.

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer