Wat is jullie eerste bh verhaal of draag je geen bh zou je het dan graag willen en waarom

Hoi hebben jullie eerste bh verhalen ik zou de mijne wel eventjes vertellen ik ging naar gym toen ik in groep 7 zat en toen zag ik meiden met bh’s van de zeeman met 70aa enz dus ik zei mama ze dragen dat al ik had gevraagd of ik het ook mocht het was dus een nee maar later die week had ik nog een x gevraagd toen had ik ze zelf gekocht dat was 65aa paste prima maar eerst al snel te klein dus heb alweer andere gekocht dezelfde maar dan in maat 70aa dat was dus toen ik 10 was daarna bleef ik daarin in die bh’s lopen alleen het werd mij te klein toen ging ik naar de Hema want daar zijn de cups groter gemaakt heb ik dus 70aa gepakt en die droeg ik ook nu ben ik 11 jaar oud en ben een half jaar geleden ofz naar de Hunkemöller gegaan en heb bh’s gehaald ik zat in de auto en zij mama mag ik me misschien laten op meten ik denk dat ik het pas namelijk dus ik mocht dat en heb nu 75a dus niet bang wezen om te vragen of je bh mag je hebt heel veel manieren het je moet niet schamen iedereen heeft dit wel moeten mee maken of moet het nog alleen nu pas ik veel beter in die 75a ik denk dat ik al bijna naar 75b kan ahaha en hoe was jullie verhaal of waarom als je nog geen bh hebt zou je het willen en denk je dat je al borsten hebt

18 jun 2020, Meisje


Reacties

plaats reactie
1

Ik heb trouwens op dit moment 12 bh’s gekocht xx meisje

18 jun 2020, 21:06, Meisje
2

Hoi, het zou fijn zijn als je punen, komma’s en hoofdletters gebruikt in je verhaal want op deze manier is het heel vervelend lezen.

19 jun 2020, 00:06, Lies
3

Hoi hebben jullie eerste bh verhalen. ik zou de mijne wel eventjes vertellen ik ging naar gym toen ik in groep 7 zat en toen zag ik meiden met bh’s van de zeeman met 70aa enz dus ik zei mama ze dragen dat al. ik had gevraagd of ik het ook mocht het was dus een nee maar later die week had ik nog een x gevraagd toen had ik ze zelf gekocht dat was 65aa .paste prima maar werdt al snel te klein dus heb alweer andere gekocht dezelfde maar dan in maat 70aa dat was dus toen ik 10 was. daarna bleef ik daarin in die bh’s lopen alleen het werd mij te klein.toen ging ik naar de Hema want daar zijn de cups groter gemaakt daar heb ik dus 70aa gepakt en die droeg ik ook. nu ben ik 11 jaar oud en ben een half jaar geleden ofz naar de Hunkemöller gegaan en heb bh’s gehaald. ik zat in de auto en zij mama mag ik me misschien laten op meten ik denk dat ik het pas namelijk dus ik mocht dat en ik heb nu 75a. dus niet bang wezen om te vragen of je bh mag. je hebt heel veel manieren om het te vragen. je hoeft je niet schamen iedereen heeft dit wel moeten mee maken of moet het nog . nu pas ik veel beter in die 75a ik denk dat ik al bijna naar 75b kan ahaha .en hoe was jullie verhaal of waarom, als je nog geen bh hebt zou je het willen en denk je dat je al borsten hebt

19 jun 2020, 14:06, Meisje
4

In groep 7 heb ik mijn eerste bh gehad. Ik heb nooit gevraagd ernaar en was één van de eerste in mijn klas. Op die leeftijd was ik al 2,misschien zelfs 3, jaar ongesteld en had ik meteen cup B nodig.
Na school heeft mijn moeder me meegenomen naar een klein winktje en heb ik mijn eerste bh gekocht. Ik weet het nog goed: een handgemaakte half blauw en half witte bh. In mijn gezin heeft ieder kind een mooie eerste bh gehad, dat is bij ons traditie.
Sindsdien draag ik een bh. Tegenwoordig heb ik cup F of G, afhankelijk van het merk. Ik koop mij bhs altijd in kleine lingerie winkels, nooit bij hunkemuller. Ik vind de persoonlijke aandacht en hulp zeer prettig :)

21 jun 2020, 12:06, Auriane
5

Ik vond bh’s eerst helemaal NIET fijn. Dus ik droeg eerst gewoon topjes. Toen heb ik een bh gehad zonder beugel en deed daar een topje over heen, ik weet dat het raar is, maar dat zat toen wel erg comvertabel. Toen ben ik toch wel overgestapt naar een normale bh. Wennen, maar op gegeven moment vond ik het okay. Ik heb dan af en toe ook wel momenten dat ik liever een sport bh draag door de beugels.

21 jun 2020, 20:06, Oliv

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.