Waarom anorexia?

De keuze is aan jou. En de wens om anorexia te hebben ook. Het is echt jammer dan anorexia meiden gelijk denken dat alleen hun het zwaar hebben. Maar hun ouders zijn zo verdrietig en bang. Dan is het echt JOU KEUZE. En natuurlijk word je eenzaam met anorexia. Begrijp dat alsjeblieft. Je keuze om niet te luisteren na ons. Wij willen geen anorexxia. En dan kijken jullie gek op dat jullie geen aandacht genoeg krijgen. En dan worden de rest ook ook onzeker als jullie je te dik vinden. Nou jullie willen het, anderen dan ook. Dus ja eerst een ding. Het is niet leuk. Na het lezen gaan jullie nog doodleuk door met afvallen. Het meest belangrijke wat er is natuurlijk. Geen eens je diploma halen. En je vind Ana dus belangijker dan je ouders. Of ben je gewoon niet heel slim. En als je dood wil doe het dan anders. Maar uniek is heel wat anders als Anorexia. Jij wilt dus met eten een obsessie hebben. En denk a.u.b na. Doe het, of ben je echt een mens die nog moet lezen. Je wilt dus een ziekenhuisopname. En levensgevaarlijk gewicht. Zo word je gezien. Mensen zullen schikken. Dan lach je wel, of niet? Is het soms leuk om andere stuk te zien gaan? Ja tuurlijk. Anorexia is een toffe ziekte? Of een style voor je leven? Nee dat is het niet. Het is een keuze en een ziekte. Neem het waardig. Het is niets voor niets. En een opname is ook echt niet voor de lol. Maar als jij het wil. En je ouders echt wil laten huilen…. Zie je het straks pas in? ANDERE WORDEN OOK ONZEKER VAN JOU ANOREXIA, STRAKS KRIJGEN ZIJ DAT OOK. TOON BEGRIP. Dus een knuffel van mij.

22 sep 2017, Nouska proud2me


Reacties

plaats reactie
1

knuffel trug respect niet voor JIAMI want die wil Ana laten zien. Maar dit is gaaf. Geen haat voor zieke mensen Ana is dodelijk maak geen ongezonde reclame a.u.b daarom.

20 okt 2017, 16:10, l

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.