Vreetbuien helpp

Hallo, ik ben een meisje van bijna 15. Heb sinds mijn 12e anorexia gehad, maar zit nu al een paar jaar weer op gezond gewicht. Ga weer naar school en mijn leven is vrijwel weer terug naar de oude. Ik zit zelfs al een paar kg over mijn streefgewicht (dat gewicht wat ik moest wegen) maar de laatste tijd heb ik hele erge vreetbuien,soms wil ik helemaal niet eten, en soms krijg ik zo veel zin in snoep en schuif ik hele repen chocolade naar binnen. Ik weet niet hoe ik mezelf onder controle kan houden en ik ben echt heel bang dat ik nog meer aankom, heeft één van jullie tips want ik weet echt niet wat ik moet doen en of ik nu weer moet gaan afvallen want wil niet weer terugvallen in mijn eetstoornis..

Bedankt alvast en bedankt voor als je dit Wilde lezen want het was nogal lang

6 nov 2019, Idkwhat2doUWU


Reacties

plaats reactie
1

OMG heb precies hetzelfde probleem ik heb afgesproken met mezelf dat ik vanaf een bepaalde tijd weer mag eten en als ik dan juist niet wil eten dan ontwijk ik dat tijdstip
Miss helpt dat

7 nov 2019, 08:11, Z
2

Wat knap van je dat je hier open over bent maar het beste kan je hier open over zijn met je omgeving. Dan ben je ook het succesvolst, ik wil je graag ook anti vreet tips geven maar om van je buien af te komen heb je ook geduld nodig.

7 nov 2019, 17:11, Juliatje.
3

Ik heb precies hetzelfde probleem!!! Ik walg van mezelf

12 nov 2019, 19:11, xfatgirl

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer