Vraagje voor jongens over dikke meisjes

Hoii, deze vraag is voor jongens. Meisjes mogen ook reageren natuurlijk.
Wat vinden jullie van iets dikkere meisjes?
En zouden jullie er een relatie me willen?(wel met een goed innerlijk)
Want heb het gevoel dat iedereen planken wil en daar kan ik nooit aan voldoen....

10 feb 2019, Fattie


Reacties

plaats reactie
1

Nou, plank worden hoeft zeker niet. Een prima gezond gewicht (dus niet giga slank, maar gewoon), wordt prima geaccepteerd door jongens. Ook een paar kilo meer dan een gezond gewicht, wordt over algemeen nog goed geaccepteerd, mits je je hier ook naar kleed. Dus niet een bikini of crop-top dragen als je hier het lichaam niet voor hebt. Doe je dit wel (ontkenningsgedrag), maak je het voor jezelf wel heel veel moeilijker om nieuwe relaties aan te gaan, niet alleen een liefdesrelatie, maar ook vriendschapsrelaties bijvoorbeeld.

Ook je gedrag speelt hierin mee: eet jij, terwijl je wat overgewicht hebt, in het bijzijn van anderen netjes een salade of een appel tijdens je lunchpauze, of werk je het ene sauzijnenbroodje en kaasbroodje na het andere naar binnen. In het laatste geval maak je het jezelf wederom een stuk moeilijker om nieuwe contacten te leggen: veel mensen zullen je per definitie al negeren en als jij zelf het contact zoekt, zullen zij het contact afwenden.

Je hoeft dus zeker niet maatje 36 te hebben om aantrekkelijk te zijn bij jongens. Echter, eerlijk is eerlijk, uitstraling speelt wel voor een groot stuk mee. Je uiterlijk is een serieus stuk van je uitstraling, overigens niet de meerderheid. Wanneer je dus echt te dik bent, kan de rest van je uitstraling misschien nog je aantrekkelijkheid redden, maar het helpt je zeker niet. Klinkt misschien een beetje hard en onaardig, maar zo wordt er wel naar gekeken.

Bij welk gewicht en bij welke buikomvang je dan als te dik wordt beschouwd, op een zodanige wijze dat je uiterlijk je uitstraling ondermijnt, verschilt per regio. Ik weet dat in regio's buiten de Randstad de normen veel minder streng zijn. Echter, hoe meer je naar het westen van het land komt, hoe strenger de normen die wij elkaar opleggen worden. Ikzelf woon in Amsterdam en daar zijn de normen écht heel streng voor elkaar: zelfs het minste beetje vet, ook bij jongens, wordt bekritiseerd, zowel door vrienden als door volstrekt onbekenden.

Dus, samenvattend, een modellenlichaam hoeft echt niet. Ook met een prima gezond gewicht ben je even aantrekkelijk. Zit je wat hoger dan een prima gezond gewicht, is het afhankelijk van je gedrag en handelen. Als je echter een beetje oplet, kan je aantrekkelijkheidswaarde nog altijd net zo hoog zijn. Zit je ook daarboven (lees: minimaal 6 kilo overgewicht), is het heel erg afhankelijk van waar je woont in hoeverre je uiterlijk je uitstraling negatief kan beïnvloeden. In Amsterdam zal je in dat geval dat dan wel gaan merken.

10 feb 2019, 20:02, Timo
2

Dik is echt oké
Ik ben een jongen en ik vind vollere of dikke meiden veel mooier dan magere meiden
Ik vind dat meiden wel wat vetrollen mogen hebben dat maakt hen net vrouwelijker en knapper
En je moet er echt niet onzeker over zijn fatie ik zou echt een relatie met een dikkere meid beginnen maar ze moeten wel een goed innerlijk hebben

Mischien is dit onbeleefd maar hoe groot ben jij en welk gewicht heb jij
En maak je vooral geen zorgen je vind vast wel iemand die van je houd en die je neemt zoals je ben en veel succes fattie

10 feb 2019, 22:02, Tom
3

Hey, het verschilt natuurlijk per persoon, maar ik weet van mezelf dat ik val op dikkere meiden. Wel is uitstraling belangrijk, als je jezelf gewoon met meer zelfvertrouwen kleed en bijvoorbeeld croptops of bikini's draagt vind ik het veel aantrekkelijker dan als je alles probeert te verbergen. Confidence is key

11 feb 2019, 00:02, Jongen 19
4

Hey fattie hoeveel weeg je eigenlijk?
Want ik vind dikke meisjes echt knap
En ga alstublieft niet afvallen omdat je denkt dat het mooier is wan dat is niet zo

11 feb 2019, 19:02, Hou van dikke meisjes
5

Ik vind dikkere meiden super sexy als in een bikini staan

13 feb 2019, 08:02, Anoniem
6

Heb liever rondingen dan plank

14 feb 2019, 23:02, bikinigek

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer