voel me harstikke depressief door mn uiterlijk

Hoi ik ben een meisje van 14 jaar oud, ik ben niet die typische ''lelijke'' stereotypes met reusachtige brillen, puisten en scheve tanden, maar ik heb integendeel juist geen puisten, best rechte tanden en lang haar( Ik geef maar een paar voorbeelden wat mensen tegenwoordig mooi vinden) Grootste nadeel: Mijn gezicht. Ik heb geen erg misvormd gezicht, het is gewoon.. tja apart zou ik zeggen. Mijn ogen staan dicht bij mijn neus, ik heb een dikke neus brug en het loopt niet van dun naar dik(wat modellen vaak hebben) mijn wenkbrauw staat hoger dan de ander. Ik heb geen ovale gezicht, maar er soort minecraft hoofd( vierkant) mijn lippen zijn niet super dun, maar is in in ieder geval kleiner dan mn neus(which is a no go) Ik ben niet een Scoopy Doo- type, maar ik ben net lelijk genoeg dat de meerderheid me lelijk vindt. Ik voel me eenzaam, depressief dat ik er niks kan aan doen aan me uiterlijk, ik wil zo graag een vriendje(of een vriendinnetje ,boeit me niet meer wat zodat iemand van me houdt) ik ben bang om op mensen te socialiseren, want ik ben bang dat ze met mij niet willen omgaan omdat ik lelijk ben( ik heb ook een kut stem ) Ik weet niet wat ik moet doen, ik probeer mezelf te accepteren en sociaal te zijn, maar het is lastig, het voelt gwn echt dat mijn enige hoop is om knap te zijn om pas zo'n leven te lijden..

11 okt 2019, kiriitori


Reacties

plaats reactie
1

Lieve kiriitori,
uiteindelijk ga je jezelf mooi vinden, alleen moet dat tijd nodig hebben.
Je kan misschien yoga doen, dat hielp mijn toen ook!
Of lezen.

Liefs Eva.

11 okt 2019, 19:10, Eva♡
2

Ik begrijp je precies, ik heb tzelfde gehad, als ik in de spiegel kijk vind ik mezelf zo verschrikkelijk lelijk en werd er ook bijna depressief door, maar iedereen is mooi op zn eige manier, en kijk is rond naar andere mensen, er zijn duizende jonges die niet op uiterlijk afgaan, als je gewoon een leuk gezellig innerlijk hebt is t toch goed? je moet gwn tege jezelf zegge dat je je niet moet aanstellen, zoek maar eens lelijke mensen op internet op met een vriend, of weet ik veel waar je een beter gevoel van krijgt. als iemand er wat van zegt moet ie gwn zn kop houde. je gaat nog verandere als je ouder bent. doe anders s iets met je haar, knip t kort of weet ik veel dat maakt er al verandering in. je wenkbrauwen laten verven dat ze wat kleur hebben en hars ze ofzo en mascara kun je opdoen. ( dit kun je bvb doen als je echt zo onzeker bent) maar onthou dat er veeeeeele ergere lelijke mensen zijn, en die zijn pas onzeker

11 okt 2019, 20:10, maksnns

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.